BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Doi conducători auto s-au certat în mijlocul drumului. Conflictul a fost aplanat de Poliție

O mică discuție de principii a avut loc astăzi în mun. Sighetu Marmației între doi conducători auto. Un conducător al unui ATV a intrat cu acesta pe capătul str. Eroilor, zonă în care accesul este interzis, cu excepția riveranilor. Un locuitor din zonă i-a cerut conducătorului ATV-ului să întoarcă, întrucât accesul pe capătul străzii este interzis.

Întrucât conducătorul ATV-ului nu s-a conformat, locuitorul a blocat strada cu autovehiculul propriu și a solicitat intervenția Poliției. Discuțiile în contradictoriu au continuat pe durata a 40 de minute, când a sosit un echipaj de poliție rutieră.

Polițistul a aplicat ambilor conducători auto câte o sancțiune: una pentru intrarea pe o stradă cu acces interzis și una pentru parcare neregulamentară.

Sursa sighet247

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: REVOLTĂ LA RUSCOVA – Au închis o grădință iar 15 copii stau acasă. ”Spun că femeile sunt leneșe și nu vor să se trezească devreme să își ducă copiii la grădiniță”

Vasile Dale

UMANITAR – O cățelușă cu doi pui au fost salvați, dar au nevoie de o familie adoptivă (foto)

Vasile Dale

FANTOMA CE BANTUIE DN1C! CE A DESCOPERIT UN SOFER DIN MARAMURES INTR-O POZA LA DOUA ZILE DE LA POSTAREA ACESTEIA PE FACEBOOK (FOTO SOCANT)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.