Important

Lansarea Întreprinderii Sociale – Infinity Health by Esperando Sănătate și vindecare

Astăzi, 01 iulie 2021, a avut loc conferința de presă pentru lansarea Întreprinderii Sociale – Infinity Health by Esperando.
Evenimentul s-a desfășurat la sediul Infinity (Colonia Topitorilor, nr. 14), începând cu ora 10:00.
Au fost prezentate detalii cu privire la acest nou concept de implicare socială.
Centrul de sănătate și vindecare Infinity Health își are rădăcinile în Asociația Esperando, respectiv Centrul de Recuperare Esperando, care a fost înființat în anul 2001, cu scopul recuperării şi integrării sociale a copiilor şi tinerilor cu deficienţe neuro-psiho-motorii.
Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul recuperării medicale, fondatorii asociației au decis că este momentul ca specialiștii centrului să își extindă serviciile pentru publicul larg.
Astfel, a luat naștere Infinity Health, creat pentru vindecare și sănătate, toate gândite holistic, de la fizic, la mental, emoțional și spiritual, pentru toate persoanele aflate într-un moment dificil.
Acum, pot să se folosească de experiența noastră toți membrii comunității cu afecțiuni ale aparatului locomotor, de natură reumatologică, posttraumatice, sechele în urma afecțiunilor neurologice, tulburări de statică vertebrală etc.

Cum orice persoană are dreptul la servicii de întreținere a sănătății, indiferent de perioada necesară acestui lucru, în centrul Infinity Health ne ghidăm după următoarele aspecte:
• inovație și dăruire,
• tratament personalizat, în funcție de afecțiunea pacientului,
• siguranța și confidențialitatea clienților
• promovăm implicarea și solidaritatea
Toate aceste terapii sunt realizate de persoane responsabile, implicate si devotate, astfel încât, să oferim cele mai bune servicii semenilor noștri.
Profitul obținut prin intermediul întreprinderii sociale Infinity Health, va susține o parte din activitățile de recuperare și încadrarea în muncă, oferite de Asociația Esperando persoanelor cu dizabilități.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: ATAC TERORIST IN ORASUL SFANT IERUSALIM SUB OCHII COLEGEI NOASTRE DELIA KOVACS. TERORISTUL A FOST IMPUSCAT DE POLITIE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Ce avantaje ai când joci online la loterii internaționale

Redactie

INFORMARE METEO: Ger şi vânt în Maramureş în următoarele zile

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.