BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Exclusiv: Tânăra lovită de un BMW în staţia de autobuz din Baia Mare a decedat (actualizare)

Fata care a fost strivită de o maşină scăpată de sub control într-o staţie de autobuz din Baia Mare a încetat din viaţă. Politistii au schimbat încadrarea juridică a faptei, iar şoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpa şi vătămare corporală gravă din culpă.

De precizat că tânăra suferise în cursul zilei de duminică două stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitată. Însă, din păcate, azi-noapte, la ora 0.35, resuscitarea nu a mai avut efect, fiind declarat decesul.

ACTUALIZARE – Ce spune IPJ Maramureş



În urma decesului uneia dintre victimele accidentului rutier produs în data de 3 iulie a.c., pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au continuat urmărirea penală față de suspect sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă prevăzut de art. 196 din Codul Penal și ucidere din culpă prevăzut de art. 192 din Codul Penal, urmând ca în cursul zilei de azi sa fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞTE ŞI

EXCLUSIV: Imagini terifiante! Doi oameni striviţi în staţia de autobuz de la mall de un tânăr din Buciumi care conducea un BMW (video şocant)

APEL UMANITAR: Raul, victima teribilului accident de mall, are nevoie de sânge

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Cine sunt victimele nenorocite de șoferul unui BMW în stația de autobuz de lângă Mall-ul din Baia Mare

Te-ar putea interesa si

VIDEO: DE MOȘ NICOLAE – Bradul Băimărenilor a fost inaugurat. Centrul Vechi luat cu asalt cu mic cu mare

Redactie

INTERVENŢIE SALVAMONT ÎN ZONA VIŞEU DE MIJLOC pentru salvarea vieții unui bătrân de 80 de ani

Redactie

FOTO: 10 situații de urgență în weekend pentru pompierii maramureșeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult