Un accident rutier deosebit de grav a avut loc ieri în județul Bistrița-Năsăud, localitatea Șieu Măgheruș. Axenia, o băimăreancă de numai 32 de ani, însărcinată în 5 luni, a murit. De asemenea, alte 3 persoane, printre care și un băiețel de 2 ani, au fost rănite.

Tânăra din Baia Mare se afla în mașină împreună cu soțul și copilul ei. Potrivit Bistrițeanul.ro, aceștia se îndreptau spre mare.

Drumul s-a sfârșit într-un mod tragic în momentul în care un șofer începător i-a lovit în plin. Bărbatul de 34 de ani din Rusu de Jos obținuse permisul de conducere în urmă cu doar 3 luni.

Mai multe persoane din casa în fața căreia s-a produs accidentul dezastruos au sunat imediat la 112, dar și la medicul din sat, chemându-l să le acorde victimelor primul ajutor până la venirea salvatorilor. După mai bine de 50 de minute de manevre de resuscitare, aceștia au fost nevoiți să declare decesul femeii.

Nu se știe momentan cum a reușit șoferul începător să intre pe contrasens. Potrivit sursei citate, polițiștii iau în calcul ipotezele ațipirii la volan și a multitasking-ului.

Momentul impactului terifiant a fost surprins de camerele de supraveghere.

Sursa video: Bistrițeanul.ro

CITEȘTE ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.