Important

”DANȚ LA ȘURĂ – JOC ÎN SAT” – PROIECT CULTURAL CARE PROMOVEAZĂ TRADIȚIILE ȘI FOLCLORUL MARAMUREȘEAN

Consiliul Județean Maramureș prin Ansamblul Folcloric Național Transilvania, în parteneriat cu Primăria Vișeul de Sus și Primăria Giulești vă invită să participați la două evenimente cultural artistice din cadrul proiectului ”Danț la șură – Joc în sat”.

Proiectul își propune ca prin activitățile sale să valorifice și să promoveze tradițiile strămoșești și obiceiurile populare prin cântec și dans. Astfel, soliștii vocali, orchestra și corpul de balet ai Ansamblului Folcloric Național Transilvania, alături de invitații lor, vă oferă două evenimente tradiționale.



Spectacolul ”Jocu Vișeuanilor” va avea loc în orașul Vișeu de Sus, în data de 8 iulie 2021, începând cu ora 14:00, având ca locație Satul Maramureșean Mocănița, iar spectacolul ”Joc în Sat la Giulești”, va avea loc la Casa Memorială ”Ilie Lazăr” din localitatea Giulești, în data de 11 iulie 2021, începând cu ora 16:00.

Detalii suplimentare referitoare la cele două spectacole găsiți pe pagina de Facebook a ansamblului la adresa: https://ro-ro.facebook.com/ansamblultransilvania.

Te-ar putea interesa si

STRĂMUTARE DIN CĂRBUNARI: O NOUĂ CASĂ TRADIȚIONALĂ ÎN ”SATUL DE PE DEAL”

Redactie

Studenții liberali susțin realizarea și dezvoltarea competițiilor eSports în România

Vasile Dale

Colindători speciali la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult