BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara ChioaruluiTara Codrului

FOTO: Carambol în Baia Mare! Maşină răsturnată la Mireşu Mare (video) şi alta în şanţ la Şomcuta Mare – actualizare

Trei accidente s-au produs în Maramureş în această seară.
În Baia Mare în sensul giratoriu de la Value Center trei maşini s-au ciocnit. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

În Şomcuta Mare o maşină de teren a părăsit DN1C şi s-a oprit în şanţul din dreapta direcţiei de mers. Din fericire nici aici nu a fost rănit nimeni.

Al treilea accident s-a produs între Mireşu Mare şi Lucăceşti, unde un şofer a zburat de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp. În acest caz un echipaj SMURD s-a deplasat la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale şoferului accidentat.



ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Accident rutier provocat pe fondul consumului de alcool

         Ieri, 08 iulie, ora 20.49, polițiștii orașului Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe D.J. 108E, în localitatea Mireșu Mare, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

         Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 35 de ani din Chelința, în timp ce conducea un autoturism pe o porțiune de drum în aliniament cu denivelări, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un șanț, unde s-a rostogolit de trei ori și s-a oprit pe câmp în afara părții carosabile.

         Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta fiind condus la Spitalul Dr. Constantin Opriș Baia Mare unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

         În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri, o femeie de 35 de ani și un minor de 3 ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

COD GALBEN: Maramureșul va fi lovit de ploi, grindină și vijelii începând cu ora 16

Vasile Dale

L-AŢI VĂZUT? Un bărbat de 66 de ani a dispărut de acasă. Este cunoscut cu afecţiuni psihice. El a fost găsit la o zi de la dispariţie

Vasile Dale

INTERVENŢIE LA COROIENI: Persoană decedată după ce a căzut tractorul peste el (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult