BREAKING NEWSImportantNational

Cum să alegi un cazinou online licențiat, autorizat și sigur

Jocurile de noroc câștigă tot mai mult teren în rândul utilizatorilor de internet. La început, cazinourile erau cunoscute ca fiind exclusiviste, accesul fiind aprobat doar celor cu bani, din înalta societate. Odată cu dezvoltarea industriei jocurilor de noroc în mediul online, cazinourile au devenit mai accesibile. Pe lângă clasicele cazinouri, au apărut tot mai multe săli cu păcănele și alte jocuri de noroc, multe dintre acestea având și corespondent în mediul virtual.

Însă trebuie să fiți foarte atenți când alegeți să vă încercați norocul într-unul dintre cazinourile de pe internet. Sunt sute de site-uri cu jocuri de noroc, unele cu renume mondial și cu un grad de securitate foarte ridicat, în timp ce altele sunt nesigure și lipsite de încredere.

Pentru a vă bucura de practicarea jocurilor de noroc într-un mediu sigur, controlat și onest, trebuie să fiți atenți la mai mulți factori de securitate și siguranță în mediul virtual.

Când accesați de pe teritoriul României un cazinou online, verificați să aibă licență și să fie autorizat. Cazinourile online sunt autorizate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Această instituție este în subordinea Ministerului Finanțelor Publice, din 2013.

ONJN se ocupă cu gestionarea, controlul și monitorizarea domeniului jocurilor de noroc la nivel național. Autorizează și monitorizează cazinourile online ce au ca target România.

Un site modern și sigur trebuie să aibă certificatul SSL (Secure Sockets Layer) activ. Acesta este un mod de a vă asigura că datele voastre furnizate website-ului sunt cripate și sigure. Totodată, tranzacțiile financiare sunt operate în siguranță și autorizate.

Dacă respectivul cazinou online a trecut de primul pas de verificare, treceți la citirea recenziilor și a experiențelor povestite de alți useri. Puteți intra pe Romania Cazinos să citiți recenzii la cazinouri.

Verificați detaliile despre cazinoul online, despre furnizorul de jocuri de noroc, dar și despre tehnologia și infrastructura digitală utilizată. Dacă anumite informații nu vă sunt clare, ar trebui să puteți contacta cazinoul pentru lămuriri.

Un cazinou bun și respectabil va răspunde într-un timp rezonabil la întrebările jucătorilor. În mod normal, ar trebui să asigure suport 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Când doriți să alimentați contul de joc cu bani reali, verificați tranzacțiile bancare. În mod normal și în conformitate cu noile prevederi legale, orice tranzacție online trebuie autorizată în mai mulți pași.

Încheiem acest mic ghid cu partea de câștig. Când un jucător câștigă în cadrul unui cazinou online,  ar trebui să existe posiblitatea ca acesta să retragă banii, atât cât dorește, din contul său de joc.

E bine de știut că toți banii câștigați din jocuri de noroc trebuie declarați prin intermediul declarației 200 și sunt impozitați conform legilor din România. Declarația privind venitul realizat se depune anual, pentru fiecare an fiscal. Persoanele fizice trebuie să declare distinct fiecare venit brut primit de la un organizator sau plătitor de venituri din jocuri de noroc. Dacă într-un an ați retras de mai multe ori bani din câștiguri, trebuie să treceți în formular fiecare venit brut primit conform art. 110, alin. (10).

În concluzie, fiți atenți la ce cazinou online alegeți să vă încercați norocul. Acesta trebuie să fie sigur, tranzacțiile să fie securizate, jocurile să fie setate corespunzător, iar plățile să se facă într-un timp rezonabil. Jucați și pariați doar sumele pe care sunteți dispuși să le pierdeți.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Atacul terorist din Viena văzut prin ochii unei maramureșence. Trei civili și un atacator au murit. Alte 15 persoane au fost rănite

Redactie

A INTRAT ÎN VIGOARE: Legea privind monitorizarea cu brățări electronice

Redactie

DIN NOU: Un Ford înmatriculat în Cluj a ajuns în tufele de lângă bariera de la Hideaga

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.