Eveniment

IUBIREA NU SE CUMPĂRĂ: Tânără de 24 ani înșelată cu peste 24.000 lei de o tămăduitoare

Ieri, 12 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de o tânără de 24 ani, despre faptul că în perioada aprilie-iulie a.c., a fost înșelată cu suma de 24.100 lei.
Astfel, polițiștii au constatat că, în urma unei discuții purtate cu persoane necunoscute, care s-au prezentat în mediul online ca fiind tămăduitoare, tânăra de 24 ani, ar fi fost indusă în eroare cu respectiva sumă de bani, în schimbul promisiunii de a-i aduce persoana iubită înapoi.
Tânăra ar fi acceptat condițiile impuse și ar fi transferat în repetate rânduri sume de bani, reprezentând contravaloarea unor așa-numite ritualuri.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.
Persoanele binevoitoare, cunoscute pe internet, care pretind că pot să vă rezolve diferite probleme, în schimbul unor sume de bani, NU sunt de încredere. Fiți vigilenți, nu acceptați cu ușurință să trimiteți bani acestor persoane. Când aveți probleme emoționale, de suflet, apelați la specialiști, cum ar fi, un psiholog sau un duhovnic.

Te-ar putea interesa si

România s-a trezit astăzi off-line. Milioane de oameni nu pot utiliza rețelele mobile de telefonie

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – PLANUL ROȘU: O pană de curent a blocat telescaunul de la pârtia Prislop. 90 de minute turiștii au îndurat gerul. O fetiță de 8 ani a primit îngrijiri medicale

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Şoferiţă rănită la Vişeu în noaptea de revelion. Şoferul fugar a fost prins de poliţişti

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult