Eveniment Sport

PERFORMANŢĂ: Băimăreanul Patric Iluț, vicecampion mondial la Maribor

Patric Iluț aka #theflyingboy, în vârstă de 12 ani, din Baia Mare, a reușit să ocupe locul 2 și titlul de vicecampion mondial la Skateboarding, în cadrul concursului Best Foot Forward 2021, concurs desfășurat în Maribor, Slovenia.

La categoria de vârsta U 15 (sub 15 ani), au participat 50 de sportivi, reprezentantul Israelului reușind să ocupe locul 1.

Patric a avut un parcurs extraordinar în cadrul sesiunilor de calificare, ajungând în finală cu cel mai mare punctaj. În finală a evoluat la nivel maxim, obținând locul 2 și medalia de argint.

Patric a declarat: “Mi-a fost dor de un concurs la un așa mare nivel, m-am dat în megaforţă și cu sete, mai ales după un an de pauză competițională în Skateboarding!”.

Următoarea competiţie pentru Patric va fi World Rookie Tour (campionatul mondial de Skateboarding pentru atleți sub 18 ani), unde băimăreanul speră să obțină titlul suprem.

Te-ar putea interesa

EXCLUSIV FOTO / TRAGEDIE ÎN MUNŢII RODNEI: Un borşean a fost găsit îngheţat în zona cabanei Puzdrele, distrusă de o avalanşă (actualizare)

Redactie

MISIUNI: Jandarmii maramureșeni, la Campionatul național de schi alpin 2022

Redactie

CIFRE MĂSLUITE: Nouă MORȚI COVID în weekend la ATI în Baia Mare, însă oficial nu s-a comunicat nimic

Redactie

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult