Important

STAGIU: Studenţi în practică la Jandarmeria Maramureş

Începând cu data de 12 iulie a.c. şi până în data de 8 august a.c., studenţi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”- Bucureşti, arma jandarmi, se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Baia Mare, Detașamentului 4 Jandarmi Sighetu Marmației și Compartimentului Juridic.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, studenţii desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ. Studenţii au fost repartizaţi pentru a-și pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, la misiuni de ordine şi siguranţă publică, pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de către jandarmii maramureşeni. Tinerilor studenţi le-au fost prezentate unele aspecte legate de specificul inspectoratului, programul şi misiunile executate de jandarmii maramureşeni. Ei îşi desfăşoară activitatea în timpul programului de lucru al subunităţii la care au fost repartizaţi, fiind angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor. Studenţii sunt îndrumaţi în perioada stagiului de practică de tutori profesionali, ofiţeri cu experienţă în activitatea specifică fiecărei linii de muncă.
Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş le urează mult succes studenţilor aflaţi în practică iar după absolvire îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor maramureşeni.

Te-ar putea interesa si

ITM Maramureş controlează transportul şi exploatarea masei lemnoase

Redactie

Spitalul Județean de Urgență Baia Mare – în elita centrelor de chirurgie cardiovasculară din România

Vasile Dale

Lacul de acumulare Strâmtori-Firiza, golit parțial pentru lucrări de amenajare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult