Important

Deputat PSD, Gheorghe Șimon: „În trei zile se va face predarea amplasamentului pentru realizarea magistralei de gaz din Maramureșul voievodal!”

Construcția gazoductului în Maramureșul voievodal este tot mai aproape de realizare. Pe data de de 13 iulie a fost parafat contractul între Transgaz SA și asocierea Habau SRL cu Antrepriza Montaj Instalații SA, iar pe data de 19 iulie va avea loc predarea amplasamentului către antreprenor, a precizat deputatul PSD Maramureș, Gheorghe Șimon.

”Îmi onorez astfel o promisiune făcută maramureșenilor încă de pe vremea când eram ministru al Economiei. Gazoductul de la Sarasău la Borșa pe Valea Izei și Valea Vișeului este un proiect pe care l-am demarat imediat după ce am fost numit ministru, când am detronat vechea conducere de la Transgaz, numind o nouă echipă sub conducerea directorului general, Ion Sterian. Imediat am făcut toate demersurile legale pentru a demara acest proiect, iar Transgaz a transmis specialiști în teritoriu încă din anul 2018.

Eu pot doar să mă bucur că promisiunea pe care mi-a făcut-o directorul general al Transgaz, Ion Sterian, devine realitate și vor demara, în cel mai scurt timp, lucrările de construcție ale gazoductului pe o distanță de 86 de kilometri, de la Sarasău – Sighetu Marmației – Borșa. Ordinul de începere a lucrărilor va fi dat până pe data de 10 august”, a arătat deputatul PSD Gheorghe Șimon.

Te-ar putea interesa si

BIROUL PENTRU PROTECŢIA ANIMALELOR: Percheziții domiciliare la Săliștea de Sus

Redactie

MOLDOVEAN TUPEIST: A VRUT SA TREACA CU TIR-UL ZECI DE BAXURI CU TIGARI DE CONTRABANDA. DESTINATIA FINALA: ITALIA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Acordăm 1,5 milioane de lei pentru ONG-urile din cadrul parteneriatului de sprijin pentru Ucraina

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.