Eveniment

FOTO: Premii pentru cei mai talentați „meșteri”, oferite de Asociaţia START Băiuţ

Al treilea proiect de anvergură al Asociației START Băiuț s-a încheiat azi odată cu decernarea premiilor pentru cei mai talentați „meșteri”.
Asociaţia START se implică în diverse activităţi în comună. De exemplu, anul trecut de Sf. Nicolae au dus cadouri la toți copiii din Băiuț, pe 29 mai s-a organizat evenimentul „Bucurie la Băiuț”, la care copii au avut parte de multe surprize şi în cadrul căruia Asociația START a făcut posibil ca Fanfara din Băiuț să cânte din nou.

„Am văzut pe multe feţe lacrimi de fericire, nu vrem să ne oprim aici, vrem să continuăm și să refacem acel Băiuț de care mulţi ne amintim cu plăcere. Să nu uităm și de avanpremiera filmului produs de Domnul Übelhart Walter The Silversmith care a rulat pentru prima dată în România la noi în Băiuț”, spun organizatorii.

Te-ar putea interesa si

POIENILE DE SUB MUNTE: Doi maramureșeni coborau cu țigări de contrabandă în valoare de un miliard de lei vechi de pe granița cu Ucraina (FOTO)

Vasile Dale

PORTRET DE JANDARM: Astăzi, sg.maj. Muscan Alexandru, cel care a salvat o femeie dintr-un incendiu izbucnit în decembrie 2020

Redactie

ACCIDENT SPECTACULOS LA TÂRGU LĂPUŞ: Beat la volan, intră cu maşina într-un gard, apoi rupe o conductă de gaz şi dărâmă un stâlp (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.