BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO – CORUIA: Cadavrul unei femei găsit în Lăpuş. Iubitul ei, din județul Iași, găsit după două ore tot în zona respectivă (actualizare 3)

Azi, 19 iulie a.c., în jurul orei 10.00, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în albia râului Lapuș a fost găsit un cadavru.

Deplasați la fața locului, polițiștii Secției 1 Groși au constatat că este vorba despre cadavrul unei femei, de aproximativ 30 ani.

Din primele verificări, cadavrul nu prezintă urme exterioare de violență.

S-a constituit grupă complexă de cercetare în vederea efectuării de verificări pentru identificarea cadavrului și stabilirea cauzei decesului.

ACTUALIZARE 1

Polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unei tinere de 26 de ani din Baia Mare.

Cadavrul a fost transportat la spitalul din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

ACTUALIZARE 2

După două ore pompierii militari și poliția au fost rechemați în aceeași zonă. Aceștia urmează să scoată cadavrul unei persoane de sex masculin. Conform informațiilor obținute pe surse se pare că ar fi vorba de iubitul femeii.

ACTUALIZARE 3

În proximitatea locului unde a fost identificat cadavrul tinerei de 26 ani, polițiștii Secției 1 Groși au identificat, în amonte, cadavrul unui bărbat de 37 ani din județul Iași.

La fața locului se află o echipă complexă de cercetare în vederea stabilirii cauzei decesului.

În zona în care au fost identificate cadavrele au fost descoperite haine, bunuri și acte de identitate ale persoanelor în cauză.

Cadavrul urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor concrete în care a intervenit decesul.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA GIULEȘTI: Persoană decedată într-un beci în urma unui incendiu

Vasile Dale

INCREDIBIL – EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Sute de maramureșeni blocați de ore-ntregi între Italia și Austria. Li se refuză tranzitul spre România (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

BORŞA: O autoutilitară s-a izbit de pod şi a căzut în Cisla. Cei doi pasageri, băuţi, s-au ales cu răni şi s-au dus la spital

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.