BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: LA UN PAS DE MOARTE – Trei posibile tragedii evitate în ultima clipă în traficul din Maramureş

Numărul accidentelor rutiere a ajuns să depășească orice imaginație pe drumurile din Maramureș. Practic, sunt rare zilele în care să nu avem parte de incidente în trafic, de obicei cu victime. De la mașini răsturnate în câmp, la altele înfipte în capete de pod sau în gardurile localnicilor și până la pietoni uciși pe trotuar ori loviți pe trecerile pentru pietoni, asta este realitatea tristă a traficului din Maramureș, azi.

În cele ce urmează vă vom prezenta patru cazuri concrete, surprinse de camerele de bord ale unor participanți la trafic, în care, fără puțin noroc, astăzi am fi vorbit despre adevărate tragedii.

16 iulie – zona Piața Izvoare din Baia Mare
Vizibil grăbit, șoferul unei autoutilitare se ușurează pe orice fel de lege și depășește un autoturism la trecerea de pietoni, care oprise pentru a acorda prioritate unor pietoni care treceau strada. În imaginile surprinse se poate observa cum un bărbat aleargă efectiv pe trecere în momentul în care observă “duba” care venea spre el din contrasens. Ce s-ar fi întâmplat dacă în acele momente un alt pieton ar fi traversat strada de pe cealaltă parte, șoferul autoutilitarei neavând vizibilitate? Probabil, o nouă tragedie.

18 iulie – intersecția bulevardelor Republicii și București din Baia Mare
Într-o intersecție aglomerată, șoferul unui Peugeot trece pe culoarea roșie a semaforului, cu viteză. Doi șoferi care voiau să intre regulamentar în intersecție au avut prezența de spirit să frâneze la timp, înainte să fie spulberați de teribilist.

18 iulie – DN 1C, în zona intersecției cu Hideaga
Șoferul unei autoutilitare care staționa pe marginea carosabilului (într-un șir de mai multe vehicule staționate în locul respectiv) uită să se asigure și intră pe drum, fiind la un pas să lovească un autoturism care circula regulamentar. Șoferul Volkswagen-ului a evitat impactul miraculos, trăgând stânga de volan, însă situația nu ar fi fost neapărat una fericită dacă din contrasens veneau autoturisme.

“BONUS” – 18 iulie, Gherla
Despre această filmare nu putem spune foarte multe. Imaginile vorbesc de la sine.

Sursa info: ActualMM

Sursă video: Melovics Csaba, Cristian Cola/ Radare Maramureș
Drivers MM

Te-ar putea interesa si

Daniel Leş, „ultimul dac liber”, mesaj de Ziua Naţională a României

Redactie

VIDEO / ACCIDENT MORTAL: Biciclist spulberat de un camion la Satu Mare (actualizare)

Redactie

ULTIMA ORĂ: Carambol în Baia Mare, patru maşini implicate (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.