BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO CITITORI – AROGANȚĂ ÎN STRADĂ: Pase cu mingea în miez de noapte în fața sediului Poliției Târgu Lăpuș (ACTUALIZARE)

Un cititor al nostru ne-a trimis pe adresa de email imagini video înregistrate în miez de noapte la Târgu Lăpuș. Alături de aceastea iată ce a scris cititorul nostru:

”Salut! Aș vrea să te rog dacă se poate să postezi aroganța unor tineri, în fața  sediului Poliției Orașului Târgu Lăpuș. În 18 iulie 2021 la ora 23.45 ei jucau pase pe drum în fața poliției.

La un moment dat unul dintre ei scapă mingea în fața unei mașini și fără a avea vreo intenție să se oprească fuge în fața mașinii care se deplasa pe drum și ia mingea.

S-au făcut sesizări la poliție legat de zgomotul din parcul din fata sediului lor, zgomot care, după 23.00 pentru oamenii care vor să doarmă, este deranjant. De asemenea la nonstop-ul de vizavi  de sediul poliției aproape în fiecare seară se adună diferite persoane care consumă băuturi alcoolice și dau muzica în mașini (aflate cu ușile deschise) foarte tare tulburând ordinea și liniștea publică.

Situația durează de aproximativ 2 ani și nimeni nu face nimic. Am apelat la tine în speranța că, cu ajutorul presei poate se vor sesiza organele de ordine publică și vor mai patrula prin fața sediului lor și noaptea. Multumesc!”

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În urma apariției articolului „VIDEO CITITORI – AROGANȚĂ ÎN STRADĂ: PASE CU MINGEA ÎN MIEZ DE NOAPTE ÎN FAȚA SEDIULUI POLIȚIEI TÂRGU LĂPUȘ”, I.P.J. Maramureș s-a sesizat și se vor efectua verificări pt stabilirea stării de fapt și pt luarea măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: CAMERĂ VIDEO – ”Păduchiosul” comite furt după furt în magazinele din Baia Mare

Vasile Dale

FOTO: Intervenție în pădurea de lângă Baia Sprie. Un bărbat căzut, cu un picior fracturat

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO ÎNSPĂIMÂNTĂTOR – Un șofer beat a ucis un pieton din Borșa pe trecerea pentru pietoni. Totul a fost filmat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult