Sport

”Fii tu – Cucerește Ignișul!”, ediția a VI-a, se va organiza în perioada 11–12 septembrie

Sâmbătă, 11 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 18.00 se va organiza concursul de triatlon: înot, ciclism și alergare. Traseele sunt: înot, 1,5 km – Barajul Strâmtori – Firiza (baza Clubului Simared), ciclism, 20 km – de la baza Clubului Simared până la platoul Izvoare, alergare, 7,5 km – Platoul Izvoare.

Duminică, 12 septembrie, participanții sunt așteptați la concursul de înot în ape libere. Locaţia: Barajului Firiza, punct de reper Clubul Simared. Startul se va da la ora 10.00 pentru proba scurtă, respectiv 1,5 km, iar de la ora 11.00 înotătorii vor înota proba de 5 km. Copiii sunt invitați la o probă de 650 de metri urmând să se alinieze la start la ora 10.30.

Având în vedere măsurile de prevenire privind răspândirea virusului SARS CoV – 2, toți sportivii vor semna o declarație pe proprie răspundere, în baza căreia vor declara dacă au avut contact cu persoane infectate în ultimele 14 zile, dacă au călătorit în străinătate existând riscul de infectare, dacă sunt vaccinați sau dacă au trecut prin boală, precum și nivelul de pregătire sportivă al acestora.

Facem apel la toți participanții să dea dovadă de fair-play. Avem rugămintea să respectați regulile de igienă și distanțare socială. Vă rugăm să vă înscrieți în concurs doar dacă știți că sunteți sănătoși.

Taxa de înscriere:

Triatlon
120 de lei/ triatlon individual
180 de lei/ştafetă triatlon.

ÎNOT
80 de lei/persoană pentru participanţii la înot în ape deschise
50 de lei/persoană/minori

Fiecare participant va primi kit-ul de concurs care va cuprinde un tricou, cască din silicon, băutură energizantă.

Cont bancar: Banca Transilvania –
Titular Asociaţia Club Sportiv Gold Stars Baia Mare
RO85BTRLRONCRT0081369002 deschis la Banca Transilvania
Dovada înscrierii în competiție precum și fișa de înscriere (care va cuprinde nume, prenume, adresa, date C.I, proba/probele la care doriți să participați, mărime tricou) se vor trimite pe adresa de e-mail [email protected]. Înscrierile se fac până miercuri, 8 septembrie (inclusiv).
Succes!!!!

Te-ar putea interesa si

TRADIȚIE: Competiția Ghiocei de Borșa – Rugby Tag a fost câștigată de Școala Gimnazială Octavian Goga din Baia Mare (foto/video)

Vasile Dale

KICKBOXING. EVENIMENT DE GALĂ LA MAMAIA: Băimăreanul Stan Alexandru Ștefan se luptă într-o atmosferă incendiară

Redactie

Minaur Baia Mare a retrogradat în liga 3

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.