BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO / SIGHETU MARMAŢIEI: Seria nesimțirilor continuă. Un bărbat și-a făcut nevoile în văzul a zeci de trecători fără nicio jenă, în fața Bisericii greco-catolice



La doar câteva zile după ce Sighet 247 a publicat cazul unui bărbat care și-a făcut nevoile în Parcul central din Sighet, pe adresa redacției primim fotografii de la un sighetean revoltat de faptul că fapte de genul acesta se repetă.

De această dată este cazul unui bărbat care, fără nicio jenă, și-a dat jos pantalonii în Centrul civic din municipiu și în văzul a zeci de trecători pur și simplu și-a făcut nevoile, o treabă mare și puturoasă, în fața Bisericii greco-catolice. Totul s-a petrecut în ziua de marți, 27 iulie a.c., la orele amiezii.


După cum se vede în fotografii, bărbatul în cauză nu se rușinează de zecile de oameni care așteaptă la coadă la RDS, nici de trecătorii numeroși aflați pe trotuar.

Sigheteanul care ne-a trimis fotografia ne-a zis că l-a apostrofat pe bărbatul care își făcea nevoile în public, însă acesta nu doar că la ignorat, dar l-a și înjurat, îndemnându-l să îi b……. …. (BIP BIP). Cu toate că zeci de oameni dintre cei ce așteptau la rând la RDS strigau la el să nu își facă nevoile în public, bărbatul căcăcios i-a ignorat, ba chiar nici nu s-a grăbit în a-și termina treaba cât mai repede. Zice-s-ar că în timp ce nevoile curgeau din dânsul, bărbatul derula Facebook-ul liniștit, ca și cum ar fi fost acasă pe budă. Probabil că mai util i-ar fi fost un ziar în format tipărit, măcar avea ce să folosească după.

Reamintim că în acest an Consiliul local Sighet a alocat banii necesari pentru construirea unei toalete publice lângă sediul ANAF, însă până acum nici nu s-au început lucrările, deși bani există.

Presupunând că ar exista o toaletă publică funcțională în centru, acestea nu pot fi peste tot în oraș, așa că astfel de cazuri ca și cel prezentat azi au fost, sunt și vor mai fi. Aceasta arată gradul de nesimțire și lipsă de rușine al unora din sigheteni. În acest ritm și pe fondul neimplicării Poliției locale, încet dar sigur, Sighetul devine o imensă budă publică și raiul boschetarilor și al cerșetorilor.

Sursa Sighet 247

Te-ar putea interesa si

TRAFIC BLOCAT / ACTUALIZARE: Grav accident rutier sub Dura

Vasile Dale

Un puștan beat la volanul unei mașini a fost urmărit de poliție pe DJ186. A abandonat vehiculul și s-a ascuns într-o anexă. unde a fost încătușat

Vasile Dale

PERCHEZIȚII: Detaşat la Suceava, fostul șef de la SPCRPCÎV Maramureş, dus la audieri de procurorii DNA

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.