BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

TÂLHĂRIE LA IADĂRA: Un bărbat a intrat peste o bătrânică și a încercat să o violeze. Nu a reușit, așa că a jefuit-o. A fost arestat preventiv (actualizare 2)

Caz incredibil la Iadăra. O bătrânică s-a trezit cu un bărbat în casă iar individul a încercat să o violeze. Bătrânica s-a apărat cum a putut și a reușit să îl determine pe individ să renunțe la oribila faptă. Numai că bărbatul a tâlhărit-o, sustrăgându-i banii pe care-i avea.

Imediat poliția a fost sesizată iar bărbatul a fost identificat și reținut. Este vorba despre un bărbat din Țicău. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore iar astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă

Actualizare IPJ Maramureș



Ieri, 27 iulie a.c., la ora 14.03, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat  a pătruns în locuinţa unei femei de 73 de ani din Iadăra, pe uşa neasigurată, ameninţând-o cu acte de violenţă, după care i-a sustras din poşetă 500 de lei.

​În urma cercetărilor şi măsurilor întreprinse de poliţiştii din Şomcuta Mare şi Serviciul de Investigaţii Criminale Maramureş, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie, respectiv un bărbat de 41 de ani din Ulmeni.

​În cauză, a fost dispusă reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Satu Mare, urmând să fie prezentat Judecătorului de Drepturi și Libertăți cu propunere de arestare preventivă.

​În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Actualizare

Ieri, 28 iulie 2021, în urma prezentării în fața Judecătorului de Drepturi și Libertăți a bărbatului de 41 de ani din Ulmeni pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Ce spune instanța

TALPOŞ GH. IONICĂ FĂNICĂInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2327/P/2021, din data de 28.07.2021. În baza art. 226 Cod procedură penală, raportat la 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a T.I.F., pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, prev. de art. 233 C.pen. cu aplic. art. 41 alin. 1 C.pen, pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 28 iulie 2021 până în 26 august 2021 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului prin apărător de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar sau arestului la domiciliu.

Te-ar putea interesa si

DNA: Fostul șef al SPCRPCIV Maramureș, Donciu Viorel a fost trimis în judecată. La fel și consilierul județean PRO România, Adrian Filip dar și comisarul de poliție Vasile Belea

Vasile Dale

NICI DUPA DOUA LUNI: CU TIR-UL PE CONTRASENS LA INTERSECTIA BD INDEPENDENTEI CU DECEBAL (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Exclusiv: Moarte suspectă în Baia Mare. Criminaliștii sunt la fața locului. A fost ridicată o tigaie (foto/video) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult