Important

SPJ SALVAMONT MARAMUREŞ: Reabilitare finalizată a balustradei traseului spre Creasta Cocoșului

În această săptămână salvatorii montani angajați ai SPJ Salvamont Maramureș au vopsit/lăcuit lemnul balustradei traseului spre Creasta Cocoşului și au curățat traseul de resturile rezultate în urma reabilitării astfel încât în acest moment acest traseu este recondiționat, bun pentru utilizarea în condiții optime de cei care iubesc natura și ies în drumeție pe munte.
Mulțumim pentru sprijinul financiar acordat extrem de repede de CJ Maramureș în acest demers care dă o siguranță în plus turiștilor care ne vizitează frumoasele locuri.
„Mulțumim POLICOLOR România pentru donațiile de vopsele și lacuri. SPJ Salvamont Maramureș oriunde și oricând mereu prezenț”, spun reprezentanţii Salvamont.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Este necesară consolidarea garanțiilor de independență a magistraților și în special a judecătorilor care înfăptuiesc actul de justiție!

Redactie

VIOLENŢA ÎN FAMILIE: Doi soţi agresivi, unul din Chelinţa, altul din Arduzel, s-au ales cu ordine de protecţie

Vasile Dale

Elevii maramureșeni cu note de 10 la examenele naționale, premiați de ministrul Educației, Ligia Deca,  și președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.