BREAKING NEWSEvenimentTara Codrului

ACCIDENT LA ARDUSAT: Băut şi fără permis, s-a răsturnat cu tractorul. Pasageri pe utilaj: un bărbat, tot băut, şi un copil de trei ani

Azi, 03 august, la ora 14:35, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe un drum comunal din localitatea Ardusat.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 ani a condus un tractor agricol, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La un moment dat, conducătorul auto a efectuat o manevră de frânare, moment în care un bărbat de 34 ani, în calitate de pasager, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

La momentul producerii accidentului rutier în utilajul agricol se mai afla în calitate de pasager un copil de 3 ani, aceasta nefiind rănit.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului de 34 ani, acesta fiind transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul utilajului agricol a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical din localitatea Fărcașa, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemie.

Totodată, victima a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

––

Ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs în pe D.J. 186 B între localitățile Cornești și Călinești.

La fața locului a fost identificată o femeie de 43 de ani din Sighetu Marmației, ca fiind conducătoarea unui autoturism care a surprins și accidentat un bărbat de 29 de ani din Călinești, care se afla în calitate de pieton, în traversarea părții carosabile prin loc nepermis.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Atât conducătoarea auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cauze, totodată fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

RESPECTĂ LIMITELE DE VITEZĂ PRIN LOCALITATE: Polițistă din Maramureș surprinsă de aparatul radar circulând cu 110 km/oră prin localitate

Vasile Dale

INCIDENT GRAV LA SATULUNG / ACTUALIZARE: UN BARBAT S-A ARUNCAT IN FATA TRENULUI LANGA O FABRICA. POLITIA ANCHETEAZA. Este vorba de un tanar din Mireşu Mare

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Fetița a fost găsită în Sighetu Marmației de Poliția Locală Sighet – actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.