BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV BORȘA – INCREDIBIL: Șoferul unei ambulanțe private ce transporta pacienți dializați a fost depistat în trafic cu țigări de contrabandă (foto cititori)

Situație nemaiîntâlnită în Maramureș. O ambulanță privată care se întorcea cu pacienții care fuseseră la dializă în Baia Mare și se întorceau la Borșa a fost oprită în trafic de un echipaj al Poliției de Frontieră. La volan era un ambulanțier din Borșa. În bagajele acestuia s-au descoperit țigări de contrabandă.

”De ce nu scrieți de ce s-a întâmplat azi noapte la Borșa, când în ambulanța cu care veneau bolnavii de la dializă, polițiștii de frontieră au găsit țigări de contrabandă. Mai nou traficul cu țigări în zona noastră se face cu ambulanța. Este incredibil și faptul că șoferul nu a recunoscut și a susținut mult timp că habar nu are cine a pus țigările acolo sau ale cui sunt!” este mesajul primit www.vasiledale.ro de la un borșean.

Conform informațiilor noastre pacienții au așteptat o altă ambulanță care i-a preluat și i-a transportat în siguranță la domicilii.



Ce spune Poliția de Frontieră Maramureș

”În data de 02.08.2021, în jurul orei 22.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus au oprit în trafic, pe D.N. 18, pe raza localității de frontieră Vișeu de Jos, un autoturism înmatriculat în România, condus de către un maramureșean, în vârstă de 42 de ani. În urma unui control, lucrătorii noștri au descoperit în bagajele persoanele ale șoferului 180 de pachete țigări, în valoare de 2.106 lei. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă” a declarat Iulia Stan, purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Pentru un bărbat – Bătaie între trei femei mai ceva ca-n filme chiar lângă sediul Poliției din Ocna Șugatag

Vasile Dale

FOTO: Țigări în valoare de 25.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră la Bocicoiu Mare

Redactie

POIENILE DE SUB MUNTE: Doi maramureșeni coborau cu țigări de contrabandă în valoare de un miliard de lei vechi de pe granița cu Ucraina (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult