BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

FOTO CITITORI: Strada Gării din Baia Mare a devenit un adevărat focar de infecție

Strada Gării din Baia Mare a devenit un adevărat focar de infecție pentru băimărenii care locuiesc în zona respectivă. Oamenii ne-au trimis fotografii realizate două zile la rând. Pe aceastea se vede clar faptul că firma care se ocupă cu ridicarea gunoiului în Baia Mare, trece ”din An în Paști” prin zonă. Iar atunci când trece, strânge gunoiul superficial și ”pe repede-nainte”.

”Nu mai putem suporta. Este un focar de infecție toată zona. Locuiesc în blocul de lângă. Mirosul este insuportabil. Tot orașul vine aici și aruncă gunoiul. Vin cu mașinile, descarcă și pleacă. Nimănui nu îi pasă. Mai sunt și rromi care trăiesc în colibe și cum vine cineva și aruncă gunoiu, vin ei și golesc tomberoanele pe jos. Și așa le lasă. Am trimis fotografiile și primarului municipiului pe facebook, însă nu a citit. Când vin cei de la Drusal, curăță locul cât de cât, în câteva ore totul e la loc. Am văzut că vin să arunce gunoiului inclusiv mașini ale restaurantelor inscriptionate. Este efectiv bătaie de joc” ne-a scris cititorul nostru.

Te-ar putea interesa si

PREMERGĂTOR SĂRBĂTORILOR PASCALE: Serviciul Prevenire din cadrul ISU, în control la lăcașurile de cult din Maramureș

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: POTOP ÎN BAIA MARE ȘI BAIA SPRIE: Ploaia torențială a inundat străzi și curți. DN18 acoperit de ape

Vasile Dale

CA-N EVUL MEDIU: Mai multe familii condamnate de autorități să ajungă acasă pe o stradă cu noroiul până-n gât (foto/video cititori)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.