BREAKING NEWSEveniment

ARESTAT: Un ucrainean a lovit-o cu pumnul în față pe o femeie într-o stație din Baia Mare. Apoi a tâlhărit-o

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus la data de 05.08.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului M.V., cetăţean ucrainean, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. d Cod penal. La data de 04.08.2021 faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că în data de 01.08.2021, în jurul orei 22:00, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz situată pe raza municipiului Baia Mare, a deposedat-o prin întrebuinţarea de violenţe (a lovit-o cu pumnul în zona feţei şi a trântit-o la pământ) pe persoana vătămată O.C.C. de un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu în sumă de aproximativ 5.000 lei şi leziuni corporale vindecabile într-un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

La data de 05.08.2021 dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului M.V. pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrate a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Maşină în şanţ, la Şomcuta Mare

Redactie

FOTO/VIDEO – TRAGEDIE PE DN18: Tatăl a murit sub privirile copiilor încarcerați (actualizare)

Vasile Dale

EVENIMENT RUTIER: Doi maramureșeni și un sălăjean au ajuns la Spital în urma a doua accidente (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.