BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Beat criță la volan prins de Poliția Rutieră în centrul municipiului Baia Mare

Un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare l-a ”mirosit” pe un șofer care circula pe bulevardul Unirii din Baia Mare, în apropierea interesecției cu bulevardul București. Acesta a fost oprit de polițiști pentru un control, așa cum spuneam în urma unei bănuieli pe care polițiștii au avut-o.

Ei bine, aceștia nu s-au înșelat. L-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul acestuia a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au intenționat să îl ducă la spital pentru prelevare de probe de sânge, numai că băimăreanul în vârstă de 27 de ani a refuzat categoric.

În consecință pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru comiterea infracțiunii de refuz de prelevare de monstre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Șoferul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. La volanul autoturismului pe care acesta îl conducea s-a urcat un polițist, care a parcat vehiculul într-o parcare din imediata apropiere.

Te-ar putea interesa si

Acțiune în forță la Zalău: Mascații au descins la 11 locuințe și au reținut 6 persoane bănuite de proxenetism și spălare de bani

Redactie

ȘOMCUTA MARE: 1.500 kg de îngrășământ chimic era păstrată sub acțiunea directă a razelor de soare. Administratorii sunt cercetați penal

Vasile Dale

ÎN ANALIZĂ: Șoferița din Răzoare suferă de amnezie. Procurorii nu au trimis-o încă în judecată

Vasile Dale

1 mesaj

mo august 7, 2021 at 5:49 pm

„Banuiala” – adica l-a turnat careva pe sofer? 🙂 Nu ca ar fi un lucru rau! Buna-i oricare dintre variante! Sa spunem ca preferam astfel de stiri „preventive”, in locul celor „constatatoare” ale tragediilor.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.