BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricRecomandate

CU ELICOPTERUL ÎN CĂUTAREA HOȚILOR DE MASĂ LEMNOASĂ: Percheziții la Ocolul Silvic Poienile de Sub Munte, dar și la 12 firme

Poliția Română, prin Direcția de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, a demarat astăzi o acțiune, în județul Maramureș, pentru prevenirea și combaterea tăierilor fără drept de arbori din fondul forestier național.

Începând de astăzi, 9 august, polițiștii Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, sprijiniți de polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Vrancea, Neamț și Sibiu, desfășoară, timp de 5 zile, controale  în județul Maramureș. Sunt vizați 12 agenți economici și un ocol silvic.

Polițiștii verifică respectarea dispozițiilor legale pe linia autorizării și exploatării masei lemnoase, precum și a achiziției, depozitării, prelucrării și comercializării materialelor lemnoase.
Acțiunea se desfășoară cu sprijinul specialiștilor silvici din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Gărzile Forestiere Oradea, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Ploiești și Suceava.

Acțiunea beneficiază de suportul Inspectoratului General de Aviație.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Traficul prin PTF Sighetu Marmației spre Ucraina (Solotvino) este întrerupt. Probleme la sistemul informatic ucrainean

Vasile Dale

URMARE ACCIDENT BERBEŞTI. Daria a decedat la Spitalul Judeţean din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV FOTO: A ajuns cu mașina direct într-o agenție de amanet și schimb valutar din Borșa

Vasile Dale

3 mesaje

Matei mihali august 9, 2021 at 11:37 pm

Să vina și la Borsa că nu se mai satura din tăiat pădurea,au 17 mii de hectare ,pe care nu le primesc cu șentința judecătorească în mînă!!!
Le vandalizează cap ….

Raspunde
Alex august 10, 2021 at 7:21 am

In zona Borsa e jale cu defrisarile…vai. unele zone arata ca dupa bombardament.

Raspunde
asda august 10, 2021 at 7:54 pm

pacat ca au fost anuntati toti din timp, cum se obisnuieste!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult