BREAKING NEWSRecomandate

BAIA MARE: Bărbat din Șișești ieșea din tufișuri și se masturba în fața adolescentelor și femeilor. A fost arestat

În urma investigaţiilor efectuate de către  polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale a Poliţiei municipiului Baia Mare, precum şi a probatoriului administrat, ieri, 11 august, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 42 de ani din Șișești.

Acesta este cercetat penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri și o infracţiune de lovirea sau alte violenţe. În fapt, bărbatul se ascundea în tufișuri și când trecea pe trotuar o femeie sau o adolescentă ieșea în fața lor și se masturba

Azi, 12 august, urmează să fie prezentat instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Baia Mare, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale a Poliţiei municipiului Baia Mare, au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de către Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat de 42 de ani din Șișești.

Acesta este cercetat penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală precum și o infracţiune de lovirea sau alte violenţe.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Prevenitvă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Tentativă la furt calificat pedepsită de polițiști

Aseară, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unei fapte de tentativă la furt calificat.

În fapt, în data de 30 iulie a.c., polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 29/30.07.2021, persoane necunoscute, au pătruns în locuința de domiciliu a unei femei pe strada Vasile Alecsandri din municipiu, dar nu au fost sustrase bunuri din aceasta.

În urma investigaţiilor efectuate de polițiști, tânărul de 21 de ani din Hunedoara, a fost reținut sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / DIN SENIN #REZIST(AM)? VLOGGERUL ZMENTA STRANS DE GAT PE O TERASA DIN BAIA MARE. CINE E AUTORUL? AGRESORUL S-A ALES CU DOSAR PENAL (FOTO PREMIERA)

Vasile Dale

PLAN ROŞU: Opt victime în urma unui accident rutier la Satu Mare – ACTUALIZARE

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Căminul Cultural din Poienile de sub Munte a luat foc

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.