BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – URMARE TRAGEDIE VIȘEU: Motociclistul polonez spulberat de BMW-ul condus de un medic a decedat la Spitalul Județean Baia Mare. Doctorul a murit pe loc

Din păcate venim cu vești triste în această dimineață. Motociclistul polonez în vârstă de 48 care circula regulamentar pe DN18 și care a fost spulberat de un BMW condus de un medic în vârstă de 62 ani din Tulcea, a decedat în urmă cu puțin timp la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. El fusese transferat de la Spitalul din Vișeu de Sus în stare critică.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat de 62 de ani din Tulcea și vătămarea corporală a motociclistului, un bărbat de 48 de ani din Polonia, respectiv vătămarea corporală a unei pasagere din autoturismul implicat în accident, o femeie de 49 de ani.

Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cadavrul șoferului autoturismului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei” spun polițiștii.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Percheziții DNA și DGA la CAS Maramureș dar și la domiciliile celor din conducere

Vasile Dale

WOWBIZ: Manelistul Blondu de la Timișoara, bătut la Vişeu de Sus, la o petrecere la care a fost invitat să cânte. Manelistul susține că presa centrală minte (actualizare)

Redactie

NOI INFORMAŢII: 29 de români din străinătate infectați cu COVID-19. Au decedat trei, unul din Borşa

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.