BREAKING NEWS Important Sport

Sport! Patric Ilut campion mondial (galerie foto)

Patric Ilut ( 12 ani ) aka #theflyingboy a câștigat medalia de aur la concursul World Rookie Tour , etapa de Campionat Mondial desfășurată la Budapesta in 14.08.2021 .

După 3 runde de calificări , Patric s-a calificat primul in finala concursului , finala pe care a dominat-o , devenind astefel campion mondial de skateing la categoria U16 ( sub 16 ani ) !

Victoria obținută aici i-a asigurat locul in finala Canpionatului Mondial de Skateboarding , finala ce se v-a desfășura la începutul lunii Octombrie , la Innsbruck in Austria .

Patric participa la 2 circuite mondiale oficiale ( World Rookie Tour si Best Foot Forward ) , singurele circuite mondiale cu ranking , astfel tânărul sportiv obținând puncte pretioase cu fiecare Rezultat obținut.

In momentul de fata , Patric este calificat in ambele finale mondiale obținând un argint la Maribor in cadrul etapei Best Foot Forward si aur la World Rookie Tour in Budapesta !

Circuitele mai sus menționate sunt singurele circuite oficiale care oferă punctaj pt calificare la Olimpiada si pt sportivii sub 18 ani ! Pe baza acestui “ ranking” se stabilește ierarhia mondiala la disciplina Skateboarding si pt atleții sub 18 ani .

Targetul tânărului sportiv este clasarea in primii 3 skateri ( U 16 ) din lume , pana la sfârșitul sezonului ! Și bineînțeles calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret 2022 , din Dakar !

Te-ar putea interesa

OFSD Baia Mare a oferit pachete cu alimente pentru 12 familii din Baia Mare

Redactie

Proteste în România împotriva restricţiilor. Baia Mare – distanțați, cu mască pe figură la Prefectură. Pe stradă au renunțat la ele. Măştile, incinerate la Sibiu. La Botoşani, protestatarii au aprins fumigene (Actualizare)

Vasile Dale

PERICOL: COD galben de inundaţii pe trei râuri din Maramureş

Redactie

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult