BREAKING NEWSImportantSport

Sport! Patric Ilut campion mondial (galerie foto)

Patric Ilut ( 12 ani ) aka #theflyingboy a câștigat medalia de aur la concursul World Rookie Tour , etapa de Campionat Mondial desfășurată la Budapesta in 14.08.2021 .

După 3 runde de calificări , Patric s-a calificat primul in finala concursului , finala pe care a dominat-o , devenind astefel campion mondial de skateing la categoria U16 ( sub 16 ani ) !

Victoria obținută aici i-a asigurat locul in finala Canpionatului Mondial de Skateboarding , finala ce se v-a desfășura la începutul lunii Octombrie , la Innsbruck in Austria .

Patric participa la 2 circuite mondiale oficiale ( World Rookie Tour si Best Foot Forward ) , singurele circuite mondiale cu ranking , astfel tânărul sportiv obținând puncte pretioase cu fiecare Rezultat obținut.

In momentul de fata , Patric este calificat in ambele finale mondiale obținând un argint la Maribor in cadrul etapei Best Foot Forward si aur la World Rookie Tour in Budapesta !

Circuitele mai sus menționate sunt singurele circuite oficiale care oferă punctaj pt calificare la Olimpiada si pt sportivii sub 18 ani ! Pe baza acestui “ ranking” se stabilește ierarhia mondiala la disciplina Skateboarding si pt atleții sub 18 ani .

Targetul tânărului sportiv este clasarea in primii 3 skateri ( U 16 ) din lume , pana la sfârșitul sezonului ! Și bineînțeles calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret 2022 , din Dakar !

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Şoferiţă rănită la Vişeu în noaptea de revelion. Şoferul fugar a fost prins de poliţişti

Redactie

Vasile VLAȘIN: Greșeala pe care o faci când ”bați pe spate” pe cineva care s-a înecat: ”Faci mai mult rău decât bine” | Manevra care poate salva vieți (VIDEO)

Vasile Dale

Baia Mare: Căruță plină cu fân răsturnată în sensul giratoriu de la Auchan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.