BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: SCANDAL – Un bărbat din Poienile de Sub Munte a fost lovit în cap cu pietre de un localnic scos din sărite că l-a ”vizitat” DSP-ul. Totul sub privirile consilierului primarului

Scandal uriaș între doi vecini luni după amiază în Poienile de Sub Munte. Totul a pornit de la faptul că victima și-a reclamat vecinul la Direcția de Sănătate Publică pentru un grajd. După plecarea echipei de control scandalul a degenerat iar partea reclamată a cules pietre și bolovani de pe stradă și a început să îi arunce după vecinul care l-a reclamat.

Tot incidentul s-a petrecut sub privirile fiului bărbatului agresor, fiu care ar ocupa funcția de consilier al primarului USR din Poienile de Sub Munte. O femeie – soția agresorului – a reușit cu greu să calmeze spiritele.

Numai că scandalul nu s-a oprit aici. Oamenii susțin că victima a fost atacată apoi chiar în propria-i gospodărie de vecini. S-a sunat la 112 iar poliția și ambulanța au intervenit. Victima a fost transportată la Centrul de Permanență din Poienile de sub Munte cu capul spart. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri și alte violențe, amenințare și violare de domiciliu.



Ce spune cititorul

În cele ce urmează redăm mesaju primit de la un cititor, cu mențiunea că nu intervenim în niciun fel în informațiile furnizate:

Bună seara! Aș dori să fac public un evenimentul petrecut astăzi, 16.08.2021, în localitatea Poienile de Sub Munte, unde a avut loc un conflict între doi bărbați, vecini, care în urma solicitării DSP-ului pentru soluționarea cauzei conflictului dintre aceștia, s-a finalizat printr-o altercație violenta.

Victima se numește Axiuc Dumitru, iar agresorii sunt Boico Mihai (tatăl) și Boico Ioan (fiul- cu funcția de consilier al primarului localității Poienile de Sub Munte).

Aceștia doi din urmă, tatăl și fiul, au pătruns pe proprietatea privată a persoanei agresate fizic, intrând în casa acestuia. Au început sa-l lovească, rezultând traumatisme multiple, respectiv, traumatisme craniene, a zonei coloanei cervicale, toracice și inclusiv a membrelor.

Menționez ca, acești indivizi nu au avut dreptul de a călca pe proprietatea privată a sus numitului Axiuc Dumitru, in vârstă de 32 de ani.

Doresc ca aceasta informație să fie făcută publică, deoarece autoritățile nu iau atitudine.

La fața locului s-a solicitat un echipaj de ambulanță, iar la Centrul de Permanență din Poienile de Sub Munte a venit și un echipaj de poliție.

Se dorește a se face dreptate în acest caz, deoarece bărbatul agresat nu mai poate să intre în casă din cauza acestor indivizi de frică de a nu se repeta un fapt similar sau mai rău”.

Ce spune partea acuzata

„Am amplasat un bazin pentru dejecții de la animale pe proprietatea mea și nici decum pe alta proprietate ,au venit inspectorii de la DSP însoțiți de viceprimarul si consilierul primarului in control,au constatat ca totul este în regulă! Acest individ Axuc Dumitru care ma chinuie în fiecare zi și ma amenință nu a fost mulțumit ce au constatat inspectorii de la DSP…a adresat injurii și cuvinte vulgare la adresa inspectorilor.

După ce au plecat inspectorii acest tâlhar a început sa ma amenințe și a tăbărât pe mine și pe soția mea lovindu-ma cu pumnii și lovind-o pe soția mea cu un obiect din lemn în cap!

La venirea echipajului de poliție, acesta a susținut ca el a fost lovit, dar de fapt noi am fost loviți! Acest individ ma amenință cu moartea în fiecare zi! Am mai făcut sesizări la postul de poliție anul trecut și anul acesta pentru amenințare !” a spus Mihai Boico.

Pe de altă parte, Ivan Boico susține că nu l-a lovit pe vecinul său. ”Eu am intervenit după ce l-a lovit pe tata. Am intervenit să îl apăr, să nu mai dea în el. Nu l-am lovit. Nu am mers în casa vecinului. Sunt minciuni. Totul s-a întâmplat pe domeniul public. Am fost lovit cu un obiect contondent de mai multe ori” a spus Ivan Boico.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi, 16 august, în jurul orei 16:45, polițiștii Secției 4 poliție Rurală Leordina, au fost sesizați cu privire la faptul că în Poienile de Sub Munte, un bărbat a fost agresat. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de 32 ani.

Acesta a relatat faptul că, în curtea imobilului de domiciliu au întrat fără acordul său trei persoane. Două dintre acestea, un bărbat de 38 de ani, respectiv un bărbat de 69 de ani, ambii din Poienile de Sub Munte l-ar fi agresat fizic, totodată amenințându-l.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe.

Te-ar putea interesa si

Decizie după crima din Maramureș: Pădurarii vor primi arme pentru a se putea apăra

Vasile Dale

DE CITIT! PIATA ONLINE A PIESELOR AUTO A EXPLODAT IN ULTIMII ANI IN ROMANIA

Vasile Dale

EXCLUSIV: Omor înfiorător în ziua de Paști la Borşa. Bărbat ucis de soţie cu o coadă de mătură (actualizare)

Redactie

5 mesaje

Nelu Buzura august 16, 2021 at 11:43 pm

Dacă era asfaltată comuna ,nu avea pietre de aruncat , in italia nu găsești o pietricică să arunci,dar noi find in românia lucrului bine făcut ,Avem Bolovani!!!

Raspunde
alex&mm august 17, 2021 at 6:30 pm

România „lucrului bine făcut”, nu are legătură cu pesediștii, care de 30 de ani au condus această țară…spre evul mediu!

Raspunde
ixuleanu august 17, 2021 at 12:28 am

ala nu e Dusterul primariei? Ce cauta acolo?

Raspunde
Alex august 17, 2021 at 7:29 am

Borsa si Poienile de sub munte, locurile unde legea si bunul simt merg sa moara. Vestul salbatic e putin spus

Raspunde
Dumitru august 18, 2021 at 1:29 pm

Ba da, in imaginile respective se poate vedea autoturismul primariei comunei Poienile de sub Munte, precum si Consilierul primarului, care este fiul agresorului. Dar cum primarul Chifa Alexa era plecat in anglia, Dusterul era parcat la domiciliul consilierului personal Boico Ioan. Acesta a mai fost cercetat de politie pentru infractiunea de contrabanda cu tigari. Deci consilierul figureaza cu cazier. Dar, de omul face parte din USR. FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult