BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

VIDEO: PLĂTIM MOCIRLĂ LA ROBINETE – A 1.000-a avarie la conducta principală cu apă potabilă din Baia Mare

Zi de zi băimărenii sunt lăsați fără apă potabilă la robinete. Și când curge apa este maronie și nepotabilă și nu are presiune. Totul din cauza avariilor tot mai dese la magistrala principala care alimentează municipiul Baia Mare.

De altfel, societatea care livrează populației apă potabilă susține că se intervine pentru a repara avaria la conductă și că oamenii vor avea apă la robinete astăzi după ora 18. Unde mai curge apă la robinete nu este presiune, iar turbiditatea este ridicată. Practic apa nu se poate consuma, iar centralele termice se pot defecta.

Ce spune Vital Baia Mare

Urmare a avariei produse la conducta de Dn 800 mm (PREMO), de pe str. Tineretului, în mai multe zone ale orașului Baia Mare, apa va avea turbiditate ridicată și presiune scăzută.

În urma unei avarii la conducta de transport apă potabilă Dn 800 mm utilizatorii de pe strada Tineretului din Baia Mare vor rămâne fără apă până la ora 18.00.

Până la izolarea conductei afectate de avarie și echilibrarea presiunii în rețea vor exista scăderi de presiune în zona George Coșbuc.

S.C. VITAL S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Ca urmare a acestor lucrări se va sesiza o creștere a turbidității apei potabile. Dorim să asigurăm utilizatorii serviciilor noastre că problema colorării apei nu va fi una de durată şi în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent.

Te-ar putea interesa si

REACŢIE: Vezi ce spune admnistratorul fondului de vânătoare din Mireşu Mare acuzat că a împuşcat un câine (AUDIO)

Vasile Dale

AZI PITIC, mâine ditamai voinicul! Cum crește traficul site-urile din Maramureș (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un rănit după ce s-a izbit de un podeţ din beton la Bogdan Vodă (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Pop Marius august 16, 2021 at 7:39 pm

Cine este responsabil pentru aceste avarii? La pretul care il platim pentru asa zisa apa potabila, consider absolut decent ca persoanele raspunzatoare sa plateasca despagubiri tuturor persoanelor afectate de aceste avarii repetate. Nu e permis in secolul XXI ca astfel de probleme sa nu poata fi rezolvate intr-un mod profesionist fara ca beneficiarii sa fie afectati. Oare cei de la Vital nu au auzit de BYPASS provizoriu?! Investiti banii in chestiuni serioase, care tin de functionarea normala a alimentarii cu apa, domnilor!!! Sa va fie rusine pentru aceste prestatii si consider ca cetatenii orasului ar trebui sa initieze o procedura in instanta pe acest subiect.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.