BREAKING NEWSEvenimentImportantNational

O femeie a murit în urma accidentului de ieri dintre un microbuz şi trenul Baia Mare – Cluj Napoca de la Urișor! Şoferul a fost reţinut

Şoferul în vârstă de 31 de ani, din localitate Darabani, județul Botoșani, care a condus microbuzul implicat în accidentul de la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Urișor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. 

O femeie în vârstă de 40 de ani, din localitatea Darabani, judeţul Botoșani, pasager în auto a decedat la unitatea medicală unde a fost transportată ulterior accidentului.

Vă reamintim că ieri a fost activat Planul Roșu de Intervenție pentru accidentul feroviar din comună Cășeiu, satul Urișor, unde un microbus a fost lovit de un tren. În urma impactului 8 persoane au fost rănite din cele 10 persoane aflate în microbuz, 6 dintre acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Dej cu răni mai ușoare. După stabilizarea celor două victime rănite grav, fiind vorba despe o minoră și o femeie de aproximativ 45 de ani, acestea au fost transportate la spital – femeia de 45 de ani la Spitalul Municipal Dej, iar minora cu elicopterul SMURD la UPU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CURSURI SUSPENDATE: 20 cazuri de gripă, la şapte şcoli din judeţ

Vasile Dale

DEPUŞI LA PENITENCIAR: Cinci mandate de executare a pedepsei închisorii pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, sprijinirea unui grup infracţional şi pentru infracţiuni la regimul circulaţie

Redactie

EXCLUSIV: Impact între un autoturism și o autospecială a poliţiei. Cauza: neasigurarea la schimbarea direcției de mers (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.