Important

ORDINE PUBLICĂ: Jandarmii maramureşeni la datorie

Jandarmii maramureşeni, împreună cu jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca şi cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, vor asigura din punct de vedere al ordinii publice, manifestările din spaţiul public ce vor avea loc în această perioadă pe raza judeţului nostru.
Vineri, începând cu orele 19:00 și duminică, începând cu orele 18:00, în Piaţa Cetăţii din localitatea Baia Mare se desfăşoară manifestarea religioasă ,,Zilele culturale a Sfântului Ștefan”. În zilele de sâmbătă şi duminică, zilnic începând cu orele 10:00, în împrejurimile localităţilor Şişeşti şi Negreia va avea loc „Cupa 4×4 Off Road Şişeşti 2021”. Pe terenul de sport din localitatea Câmpulung la Tisa, sâmbătă începând cu orele 19:00, iar duminică începând cu orele 12:00, se desfăşoară evenimentul „Szent Istvan nap es Uj kenyer”. De asemenea, în municipiul Baia Mare va avea loc evenimentul cultural „Festivalul Magia Muzicii”, sâmbătă pe Câmpul Tineretului iar duminică în Piaţa Libertăţii, zilnic începând cu orele 20:00. Duminică, jandarmii maramureșeni vor prezenți pe timpul desfășurării evenimentelor cultural-artistice „Întâlnire cu Fiii Satului”, care vor începe la ora 12:00 în localitatea Bârsana, manifestarea culturală „Ziua Dacilor Liberi” care va avea loc începând cu orele 13:00 în localitatea Oncești, ,,Zilele Moiseiului” ediția a XII-a, care vor avea loc în comuna Moisei începând cu orele 14:00 iar pe Câmpul Tineretului din Baia Mare, începând cu orele 18:00, se va desfăşura manifestarea religioasă „Ce faci cu sufletul tău”. Totodată, duminică începând cu orele 10:00, în zona Popasului Prislop din localitatea Borşa, Consiliul Judeţean Maramureş în colaborare cu Consiliul Judeţean Suceava şi Primăria Borşa, vor organiza Festivalul Interjudeţean „Hora la Prislop”.


Pentru a preveni eventuale fapte de tulburare a ordinii şi siguranţei publice, jandarmii recomandă participanților la aceste manifestări să adopte un comportament decent, conform normelor de convieţuire socială şi să acorde atenţie deosebită bunurilor personale. Atunci când sunt martori ai unor fapte antisociale, cetăţenii pot sesiza acest lucru forţelor de ordine aflate în teren sau pot apela numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Te-ar putea interesa si

ALEGE VIAȚA! FĂRĂ MOBIL CÂND CONDUCEȚI! Pentru cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului sancțiuni mai dure

Vasile Dale

DE ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE: Lecții practice de conducere defensivă pentru conducătoarele auto și conducătorii începători

Redactie

EXPLICAŢII DESPRE O ŞTIRE FALSĂ: Marius Apostol este în continuare preşedintele filialei PRM Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult