BREAKING NEWSRecomandate

FOTO, VIDEO: Impact violent pe str. Grănicerilor din Baia Mare. Maşină proiectată pe trotuar

Un accident s-a produs azi în jurului prânzului la intersecţia străzilor Păltinişului şi Grănicerilor, în care au fost implicate două 2 autoturisme. Un şofer circula pe strada Paltinisului şi nu a acordat prioritate de trecere masinii care circula pe Granicerilor.

În urma impactului violent, autoturismul Renault a fost proiectat în stânga direcţiei de mers pe trotuar.


Doar o minune a fost să nu fie copii în faţa blocului respectiv. Şi tot o minune că nimeni nu a fost rănit, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.
Vom reveni cu imagini video

Te-ar putea interesa si

LOVITURĂ DURĂ PENTRU OFIȚERII DGA MARAMUREȘ: Judecătorii au achitat-o DEFINITIV pe asistenta de la Serviciul de Medicină Legală Maramureș ce era acuzată că ar fi măsluit probe de sânge

Vasile Dale

ROKFIT: Vişeuanul Cătălin Grad, un exemplu de pasiune pentru sănătate

Redactie

O zi de vacanță în compania oamenilor legii

Vasile Dale

1 mesaj

Orwell 1984 august 22, 2021 at 10:57 am

Salutare tuturor,
inainte cu aprox. 30 de secunde inainte de accident,acel Renault Laguna ll m-a depasit pe scuarul statiei de autobuz de langa Kaufland,apoi a depasit in tromba pe cel din fata mea,inainte de sensul giratoriu care duce in stanga pe Granicerilor si in fata spre targul auto…depasirea celui din fata a facut-o agresiv,practic inainte de intrarea in sens.In gandul meu mi-am zis:astia nu ajung departe.Facand si eu sensul pe Granicerilor am vazut accidentul..Neavand camera de bord,a se lua comment-ul mau ca atare,adica nu pot dovedi.
Dar va rog sa ma credeti pe cuvant.Au dat dovada cei din Renault de comportamanet agresiv in trafic.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.