BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Incident pe o stradă din zona târgului auto din Baia Mare. Află toate explicațiile

Un incident ce se putea termina tragic s-a produs azi la prânz pe o stradă neasfaltată care duce spre parcarea rezervată clienţilor târgului auto din Baia Mare.

Conform martorilor, şoferul unui autoturism de teren circula cu viteză, moment în care s-a angajat într-o depăşire, iar din cauza pietrişului a pierdut controlul volanului, a derapat, oprindu-se în grădina unui localnic, asta după ce i-a spulberat gardul. Martorii spun că doar o minune a făcut ca mai mulţi oameni să nu fie loviţi de şoferul inconştient.

“A trecut la câţiva centimetri de mine şi de nevasta mea, dar şi de alţi oameni care ieşeau din târg. Şi tot el s-a dat smardoi. A sărit să-l bată pe un om care a strigat după el. Apoi a venit şi spre mine să mă ameninţe. Jur, încă sunt în stare de şoc. Am sunat la 112 şi am chemat poliţia”, ne-a scris un cititor.

Echipajul de poliţie sosit la faţa locului l-a testat pe şofer rezultatul etilotestului fiind zero. El a fost condus la sediul poliţiei pentru declaraţii, urmând să fie sancţionat contravenţional conform OUG 195. Totodată, şoferul va fi nevoit să plătească pagubele produse la gardul distrus.

ACTUALIZARE – Ce spune șoferul vizat

”Am plecat din Târgul Auto în jurul orei 12.30. La ieșire un tip cu o Mazda CX7, în nesimțirea lui a forțat chiar la ieșire din parcare și a intrat în fața mea. El era chiar în dreptul porții deschise unde mișunau oamenii (menționez că acolo erau doar oameni perpedes). Am ajuns în dreptul oamenilor asigurându-mă (sincer) că nu traversează nimeni strada și când am trecut de ultimul om care era în dreptul portierei din spate (știu sigur pentru că am văzut în oglindă) am claxonat violent și am accelerat să depășesc individul cu mazda care cred că după ce se băgase în față se oprise. De acolo și până la nestăpânirea mașinii au fost doar 10 metri. S-a activat sistemul antiderapaj și nu s-a mai putut face mare lucru că mașina în loc să meargă drept se împingeea cu roțile din spate fără să țină cont de frâne. Am reușit o dată redresarea dar ea tot a continuat să accelereze cu roțile din spate întorcându-mă în sensul opus de dirijare a volanului. Și asta a fost oprirea în gardul omului. Curios că s-a proptit cu stânga deci vă dați seama că s-a rotit. Eu zic că e eroare de calculator ajutată de accelerarea prea brutală. Aseară am fost să repet singur ce am făcut mai devreme, cu toate vitezlee care le-a acționat nu s-a mai întâmplat așa ceva. S-a accelerat, s-a frânat nu s-a mai derapat. Cred că are ceva la acel sistem de redresare că am mai pățit odată în iarnă pe polei dar atunci s-a redresat singură. Mecanii spun că nu are nimic, eu zic că da, pentru că eu cunosc mașina cel mai bine. Menționez că nu erau oameni pe drumul de ieșire, ci doar în dreptul porții. Nu erau nici mașini până în șosea.

În fine, îmi cer scuze. Încerc să schimb mașina după reparații și am vorbit și cu domnul cu gardul, pe care îl voi repara. În legătură cu injuririile aduse: este adevărat că s-au întors împotriva acelui individ care m-a amenințat cu o cheie tubulară în loc să acorde primul ajutor. Cu stimă și respect și explicațiile date în trafic de mai multe ori nu odată se refletă asupra modului de condus a celor cu care intrăm în dialog. Nu poti ține un dialog dacă cineva nu te șicanează și ce să mai… defect profesional. Cu stimă” șoferul mașinii implicate.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO SCANDALOS: DEZASTRU ECOLOGIC PE VALEA VIȘEULUI – Deșeurile menajere depozitate lângă albia râului. Ne-a mințit președintele CJ Maramureș? – ACTUALIZARE

Vasile Dale

BORŞA: Încă o maşină a ajuns în şanţ din cauza neadaptării la condiţiile de drum (FOTO)

Vasile Dale

ARDUSAT / ACTUALIZARE: Mașină ieșită în decor. S-a oprit în câmp cu roțile în sus (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.