Important

Liberalul maramureșean Antonio Chelba a câștigat astăzi alegerile pentru președinția Clubului Elevilor Liberali

Astăzi au avut loc alegerile pentru echipa de conducere a Clubului Elevilor Liberali (CEL). Lupta pentru funcția de președinte a fost una strânsă între cei doi candidați, însă maramureșeanul Antonio Chelba a reușit să câștige această competiție.

Antonio Chelba este un tânăr harnic și determinat să lupte pentru dezvoltarea Maramureșului și a României, care împreună cu elevii liberali și cu întreaga echipă PNL Maramureș va munci și se va implica direct în proiectele importante pentru comunitate și pentru educația tinerilor.

Noul președinte ales al Clubului Elevilor Liberali, Antonio Chelba, a declarat după câștigarea alegerilor: ”Mulțumesc tuturor colegilor mei care mi-au acordat astăzi votul lor de încredere și le promit că împreună vom realiza proiecte importante pentru elevii din toată țara.

Totodată, mulțumesc conducerii PNL Maramureș pentru toată susținerea și pentru faptul că au încredere în mine și în echipa CEL Maramureș.

În continuare, suntem pregătiți de muncă și gata să realizăm toate proiectele importante pe care ni le-am asumat.”

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, l-a susținut încă de la început  în această competiție pe Antonio Chelba. ”Antonio Chelba a câștigat alegerile de astăzi pentru că este un elev harnic, implicat, un tânăr de care suntem mândri că a crescut în familia liberală maramureșeană.  Am încredere în Antonio și în echipa lui și sunt sigur că va face o treabă foarte bună în calitate de președinte al Clubului Elevilor Liberali.”, a declarat Ionel Bogdan.

Biroul de presă PNL Maramureș

Te-ar putea interesa si

FOTO – Protest al angajaţilor din Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială din mai multe judeţe, inclusiv Maramureș faţă de prevederile ordonanţei care vizează reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar

Vasile Dale

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE ÎN BAIA SPRIE ŞI VIŞEU DE JOS: Două ordine de protecţie emise de poliţişti pe numele a doi soţi agresivi

Vasile Dale

ÎN ULTIMELE 24 DE ORE: Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și militari au executat 47 de misiuni pe raza județului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.