BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

TRAGEDIE LÂNGĂ JIBOU: Un maramureşean de 39 de ani a murit în timp ce executa lucrări de exploatare a lemnosului

Nenorocire sâmbătă dimineaţa, pe raza unui ocol silvic privat situat în apropierea Drumului Naţional 1H, drum ce face legătura între Zalău şi Jibou.

Un bărbat de 39 de ani şi-a găsit sfârşitul într-o pădure situată în apropiere de oraşul Jibou, cunoscută sub denumirea „Ciutărie”. Este vorba mai exact de un ocol silvic privat, situat lângă Drumul Naţional 1H ce face legătura între Jibou şi Zalău.

Bărbatul executa lucrări de exploatare a materialului lemnos în condiţii legale, iar la un moment dat acesta ar fi căzut şi s-a lovit la cap.



Din câte se pare, el se afla într-o râpă şi încerca să lege după utilaj un buştean. O manevră greşită l-ar fi făcut să se dezechilibreze şi omul a căzut în râpa de vreo 5-6 metri.

În urma impactului cu solul, victima a suferit mai multe leziuni, iar cea la cap i-a fost fatală.

“La data de 21 august, ora 10. 24, Poliția a fost sesizată despre faptul că o persoană, în timp ce desfășura activități de exploatare a materialului lemnos, ar fi căzut și s-a lovit în zona capului. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un tânăr, de 39 de ani, din județul Maramureș. La fața locului au fost prezente și cadrele medicale, însă în ciuda eforturilor depuse a fost declarat decesul. Trupul bărbatului a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Ştirile din Sălaj.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: AUTOTURISMUL UNOR MARAMURESENI A LUAT FOC IN DRUM SPRE CLUJ NAPOCA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: O refugiată din Ucraina a murit în piscina interioară a hotelului unui băimărean din Tășnad (actualizare)

Vasile Dale

INFRACŢIUNI RUTIERE: Băimărean, condamnat în Mangalia, identificat şi încarcerat. Alţi doi bărbaţi riscă să îşi piardă libertatea pentru conducere în stare avansată de ebrietate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult