Important

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Pentru binele românilor este imperios ca acest guvern incompetent, în frunte cu penalul și țeparul Cîțu, să plece de la conducerea țării!”

Gafele guvernului incompetent în frunte cu penalul și țeparul Cîțu nu se mai opresc. Zilnic, asistăm la o nouă dovadă de nepăsare față de români, față de truda și eforturile pe care le depun milioane de cetățeni ai acestei țări ca să supraviețuiască de la o lună la alta, de la o leafă la alta, a declarat deputatul PSD Maramureș, Gheorghe Șimon.

„Aceste aberații și bătaia de joc la adresa românilor trebuie să înceteze! Este  deja o certitudine că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu la începutul acestei sesiuni parlamentare. Decizia strategică finală în privința momentului exact al inițierii și depunerii moțiunii de cenzură va fi adoptată la reuniunea de la finalul acestei săptămâni a Biroului Politic Național și a grupurilor parlamentare.

PSD are obligația să aleagă cel mai bun moment pentru ca acțiunea sa politică să aibă succes și suferințele românilor să fie scurtate”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD.



Te-ar putea interesa si

Alianța CHARTER lansează un nou raport privind programele inovative/emergente de educație și formare in domeniul patrimoniului cultural

Redactie

Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD: ”Războiul din Ucraina va avea efecte perturbatoare asupra economiei mondiale”

Redactie

VACANŢA DE PAŞTE ÎN MARAMUREŞ: 3.800 de lei – atât cost pentru două persoane un sejur cu plimbări cu trăsura şi gătit la cuptor pe lemne

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult