Eveniment

RUTIERE: Un tânăr de 27 de ani le-a făcut pe toate: băut şi fără permis, la volanul unei maşini neînmatriculate. Alți doi bărbați au condus fără a deține permis de conducere

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, polițiștii din Sighetu Marmației, au observat pe Bulevardul Independenței un autovehicul de teren care circula fără a avea montate plăcuțele de înmatriculare.
Polițiștii au efectuat semnal de oprire, folosind atât semnalele luminoase, cât și cele acustice ale autospecialei, dar autoturismul și-a continuat deplasarea.
Ulterior, autovehiculul a oprit pe strada Eroilor, iar polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 27 de ani din Sighetu Marmației.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că vehiculul este neînmatriculat, iar conducătorul auto nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.
Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe și conducere a unui vehicul neînmatriculat.

• • • • • •



În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău și Secției 3 Fărcașa au oprit pentru control în localitatea Câmpulung la Tisa și Ardusat doi bărbați de 34 și 36 de ani din Sighetu Marmației și Oarța de Jos, care, au condus autovehicule fără a deține permis de conducere.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO: BREȘĂ GRAVĂ DE SECURITATE ÎN JUSTIȚIE – Grefier de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighet arestat preventiv. 38 dosare ar fi fost găsite la percheziții

Vasile Dale

ÎN AJUN DE CRĂCIUN: Accident grav la Oncești soldat cu două fetite rănite. Minorele colindau din casă în casă (actualizare)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO / NEGLIJENȚĂ LA SIGHET: Stația de pompare a apei de la Crăciunești, focar de infecție. Vital SA pune în pericol sănătatea publică a sighetenilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult