BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT RUTIER PE DJ 186: Femeie de 90 de ani, lovită mortal de o mașină

Ieri, la ora 15.38, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe D.J. 186.
La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 60 de ani din Rozavlea, aflat la volanul unui autoturism care era condus din direcția Strâmtura înspre Șieu, a surprins și accidentat o femeie de 90 de ani din comună, care se deplasa în calitate de pieton.
În urma impactului, femeia a fost proiectată pe marginea din dreapta a părții carosabile, rezultând decesul acesteia.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

*****

Trei infracţiuni rutiere depistate de poliţiştii maramureşeni

Aseară, în întrervalul orar 21.50 – 23.15, poliţiştii au întocmit trei dosare penale pe numele a trei maramureşeni.
Primul oprit de poliţişti a fost un bărbat de 30 de ani din Baia Mare, care ar fi condus un autoturism dinspre Baia Mare înspre Cătălina.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere şi le-a prezentat un permis de conducere care a ridicat suspiciuni în ceea ce priveşte autenticitatea.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.
Cel de-al doilea conducător auto a fost identificat de poliţişti conducând o autoutilitară în municipiul Baia Mare fără a avea luminile de întâlnire în funcțiune.
Poliţiştii au constatat că bărbatul de 32 de ani din municipiu nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.0 mg/l alcool pur in aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere
Cel de-al treilea a fost oprit de poliţişti pentru control pe strada Surdic din comuna Remeţi.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 25 de ani din comună, iar în urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, autoturismul condus de către acesta nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare montat pe autoturismul condus este fals.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,10 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, faţă de tânăr poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe.

*****

Reţinut pentru infracţiuni rutiere

Ieri, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 38 de ani din Baia Mare, care a fost identificat conducând în data de 25 august a.c., cu o alcoolemie de 0.94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Tragedie: Catalin venise din Tulcea in Baia Mare unde isi gasise iubirea vietii. A murit nevinovat ucis de un sofer baut (foto/video)

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA!

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Extindem proiectul ”Testăm în Maramureș” și oferim servicii de testare gratuită COVID-19 și cetățenilor ucraineni

Vasile Dale

1 mesaj

5533 aprilie 7, 2023 at 12:13 am

Pe linga faptul ca nu avea permis ,mucosul fiu de ceva mafiot se mai arunca si in figuri , trebuie cerut numarul de dosar si verificat din cînd in cind ,ca altfel doarme dosarul la poliție si scapa mafiotul!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.