BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO – Tragedie pe DJ184, la Cavnic: O femeie din Borșa a murit în drum spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

O femeie din Borșa care pornise astăzi dimineață spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru mai multe analize medicale a murit când mai avea aproximativ 30 kilomeri până la unitatea medicală.

La ieșirea din Cavnic spre Șurdești, pe DJ184, femeia care era pasageră într-un autoturism, a suferit un infarct. Șoferul a sunat la 112 și a cerut ajutor. Un echipaj SMURD de la Cavnic, un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Baia Mare dar și un echipaj al Poliției Cavnic au sosit imediat la fața locului.

S-au instituit manevrele de resuscitare. Din păcate medicii au fost nevoiți să declare decesul. În tot acest timp polițiștii au dirijat traficul rutier, alternativ, pe un singur sens.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală și a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

ACTUALIZARE IPJ Maramures

Azi, 27 august, la ora 10.51, polițiștii din Cavnic au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.J. 184 din Cavnic, respectiv pe strada Șoimului, unei femei de 59 de ani din Borșa, i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio respirator.

La fața locului polițiștii au identificat femeia, care se afla în calitate de pasager pe bancheta din spate a unui autoturism condus de către soțul acesteia.

La fața locului, un echipaj SMURD a executat manevrele de resuscitare, din păcate fără rezultat, declarându-se decesul femeii.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la stabilirea cauzei decesului.

Te-ar putea interesa si

IARNA-I IARNA IN MARAMURES: Drumurile nationale si judetene acoperite de omat (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Biserica de lemn ”Înălțarea Domnului” din Complex Borşa arde ca o torţă (actualizare 2)

Redactie

EXCLUSIV: Persoane private de libertate în izolare în Penitenciarul Baia Mare. Nu prezintă simptome SARS-CoV-2

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.