BREAKING NEWSRecomandateSport

PANICĂ LA MECIUL DE FOTBAL DINTRE ŞOMCUTA MARE ŞI ZALĂU: Atacantul Sergiu Jurj a rămas inconştient pe gazon timp de câteva minute – foto, video

Zalăul a avut parte de un meci uşor azi la Şomcuta Mare, însă, zălăuanii au trecut prin momente de panică pe finalul primei reprize, când atacantul Sergiu Jurj a rămas inconştient pe gazon, după o ciocnire cu un fundaş şi portarul advers
SCM Zalău a câştigat cu 8 – 1 în deplasarea de la Progresul Şomcuta Mare şi are parte de un start lansat în noul sezon din Liga a III-a.

Totuşi, zălăuanii au avut emoţii în meciul de azi, nu din pricina adversarului, ci din cauza faptului că atacantul Sergiu Jurj a rămas inconştient pe gazon timp de câteva minute.

Jurj urmărea o minge lungă, moment în care s-a izbit violent de un fundaş şi portarul advers.

Meciul a fost întrerupt timp de aproximativ 15 minute, iar pe teren şi-a făcut apariţia şi o Ambulanţă SAJ şi o ambulanţă SMURD, echipajele acordându-i rapid primele îngrijiri medicale.

În cele din urmă, atacantul Zalăului şi-a revenit şi a fost transportat la spitalul din Baia Mare, fiind diagnosticat cu comoţie cerebrală!

Colegii şi conducerea clubului au ţinut să-i dedice victoria de azi.

“Îi dedicăm această victorie atacantului nostru, #SergiuJurj care, în minutul 36, în urma unui contact cu un fundaș și portarul advers, a rămas inconștient pe gazon timp de câteva minute. În cele din urmă, jucătorul nostru și-a revenit, fiind transportat cu ambulanța SMURD la Spitalul din Baia Mare. Însănătoșire grabnică, Sergiu Jurj”, este mesajul postat pe pagina oficială a clubului.

Sergiu Jurj a ajuns în această vară la SCM Zalău, iar înainte să ajungă sub Meseş, jucătorul a mai evoluat la echipe precum FC Ardealul Cluj, CSU Craiova U 19, Minaur Baia Mare, CSU Craiova II, Verona U 19, Chindia, FC Rapid sau CSM Focşani.

Sursa text: SportulSălajean.ro. Sursa video: facebook.com/Progresul Șomcuta Mare.

Te-ar putea interesa si

Tânăr din Bârsana, arestat preventiv după ce a aruncat o sticlă incendiară înspre un local din Strâmtura (actualizare)

Redactie

VIDEO: Turiști polonezi, surprinși de avalanșă în munții Maramureșului. O persoană este moartă și două rănite (ACTUALIZARE)

Redactie

VIDEO: A ucis un om cu mașina, l-a abandonat în șanț și a fugit de la fața locului – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.