Recomandate

Scandal cu iz de interese și bani la Școala Blaga

În plin scandal al repartizării copiilor în clasa pregătitoare, la Şcoala Lucian Blaga, sursele noastre afirmă că în spatele situației tensionate se află aceeași directoare, destituită de ISJ, care şi-a depus din nou acordul pentru a fi numită director. Dar… ce să vezi? Inspectoarea generală nu și nu! Te pomenești că la ISJ MM se ține cont de fapte și nu de impresii???

Și mai zic unii că vocea directoarei și a părinților nemulțumiți este o doamnă avocat, plătită din banii școlii / a se citi ai părinților, până la demiterea fostei, pentru a o apăra chiar pe dumneaei în toate încurcăturile pe care le-a produs confuzia dintre o instituție de învățământ și moșia personală.

Ca să fim onești până la capăt, trebuie zis că dna avocat are motive serioase să fie supărată pe noua conducere a Şcolii Blaga și pe inspectorat. Primul: după ce că i-au anulat contractul, nici nu i-ai plătit ultimele facturi. Cică nu a putut justifica dna avocat activitatea desfășurată.

Al doilea motiv de supărare: fosta directoare i-a promis înscrierea copilului în clasa pregătitoare, la învăţătoarea dorită, in corpul de clădire ales, dar se pare ca tragerea la sorți a decis altfel.

Credem că vor urma episoade noi.

Te-ar putea interesa

VIDEO: Anca, o asistentă la Infecţioase în Baia Mare, și soţul ei își văd copiii doar de la fereastră

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Doi tineri loviţi pe o trecere pentru pietoni în zona Semilună

Redactie

PERCHEZIŢII LA SERVICIUL DE MEDICINĂ LEGALĂ MARAMUREŞ: O asistentă şi un biolog, suspectaţi că “scoteau” alcoolul din sânge.Cine e asistenta arestată? (actualizare)

Redactie

5 comentarii

Gigi august 28, 2021 at 3:22 pm

Felicitări domnule Dale.
E adevărul gol goluț.
Dacă și organele de cercetare s-ar sesiza, doamnă Popovici și avocata cu domiciliu în București ar ajunge la Gherla, că în Tăuții de Sus nu au secție pentru infractoareo.

Raspunde
Ruxandra Diaconeasa august 28, 2021 at 3:23 pm

Ma bucur sa vad ca va intereseaza subiectul, insa sunteti extrem de dezinformat. Banuiesc ca informatiile v-au fost furnizate pentru ca am stricat jocurile si nu s-au putut face mizeriile dorite de conducerea scolii si nu se permite discriminarea copiilor si bataia de joc. Contractul la care faceti referire a fost reziliat de catre doamna avocat si nu de catre scoala deoarece noua conducere impreuna cu dl jurist ISJ au considerat ca sunt pe persoana fizica si au solicitat sa se faca plangeri penale impotriva persoanele pe care dansii nu le agreau, cu diverse amenintari in acest sens. Daca va intereseaza totusi situatia reala si bataia de joc la adresa copiilor, va stam la dispozitie pentru detalii. In rest, tot ce vi s-a spus este doar aruncatul cu mizerii fara dovezi pentru ca s-au stricat jocurile si interesele unora. Daca doriti dovezile contrarii, vi le punem la dispozitie cu drag. De la notificarea de reziliere pana la toata activitatea justificata in fata CAului si nu a unui director numit din condei, precum si la toate nelegalitatii facute de conducerea scolii cu privire la 52 copii ce se doreau a fi aruncsti din scoala din nou, din condei. Intre timp, ca sa va lamuriti ce se intampla la Blaga poate va documentati mai bine din presa nationala si de la alti colegi locali. O zi frumoasa, va doresc!

Raspunde
Gigi august 28, 2021 at 7:09 pm

Doamna avocat, specialistă doar în înființării de Srl -uri (că altceva nu știți, martori toți avocații din BM), dacă tot sunteți vocală ( probabil v-am învățat flautista…), publicați contractul de consultanță cu școala, să vadă lumea un caz unic în istoria învățământului românesc.
Aveti curaj?

Raspunde
Ruxandra D august 29, 2021 at 9:11 am

Gigi, nu va pot numi domn la ce limbaj folositi si la cum masacrati limba romana, va invit oricand la mine la birou si pe dvs si pe orice persoana interesata daca va intereseaza activitatea si cariera mea. Doar sa va rezervati mult timp deoarece prezentarea va dura:). O zi buna si nu mai fiti asa pasional ca nu face bine la sanatate!

Raspunde
Gigi august 29, 2021 at 11:43 am

Da n ați răspuns la întrebarea, duduie. De frică? Hai curaj….

Raspunde

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult