BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: PATRU victime, printre care și un copil, în urma unui accident grav la ieșirea din Cavnic spre Șurdești. BMW implicat – actualizare

Un alt accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul județean 184 la ieșirea din Cavnic spre Șurdești. Din primele informații se pare că un autoturism BMW s-ar fi angajat într-o depășire riscantă.

La fața locului intervine un echipaj SMURD, un echipaj al Ambulanței și mai multe echipaje ale poliției. Au fost transportate la spital 4 persoane (doi bărbaţi, o femeie și un copil).

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 29 august, la ora 16.50, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.J. 184 a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 59 de ani din Săcel, aflat la volanul unui autoturism, care circula din direcția Cavnic către Baia Sprie, în afara localității Șurdești a intrat în coliziune cu un alt vehicul, care circula în aceeași direcție, condus de un bărbat de 47 de ani din Vișeu de Sus. Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă spre dreapta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, a unei pasagere de 42 de ani și a unui minor de 6 ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2021/08/29/foto-un-autoturism-s-a-ciocnit-de-o-autospeciala-a-pompierilor-aflata-in-misiune-in-intersectia-de-la-bucla/

Te-ar putea interesa si

SUNTEM BOGAȚI, BANII NE CAD DIN BUZUNARE – Primăria Baia Mare vrea să cheltuiască 2 milioane de lei pentru ”luminițele” de Crăciun. 300.000 lei au costat cele de la ”Castaniadă”

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Și-a făcut curățenie dar a aprins pădurea la Poienile de Sub Munte. Se știe autorul, dar nimeni nu a luat nicio măsură

Vasile Dale

EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – O femeie a fost atacată, bătută și tâlhărită în stradă. 4 indivizi sunt suspecți dar nu au fost prinși

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.