Important

COLTĂU: Festivitate de comemorare a poetului Petöfi Sándor

Consiliul Județean Maramureș prin Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania”, în parteneriat cu Primăria Coltău vă invită să participați la ”Festivitatea de comemorare a poetului Petöfi Sándor”, care se va desfășura în perioada 4 – 5 septembrie 2021. Activitățile din cadrul evenimentului se vor desfășura în curtea Castelului Teleki și a Școlii Gimnaziale Petöfi Sándor.

Acest eveniment multicultural promovează unitatea și diversitatea prin tradiție, iar în acest scop, sâmbătă, 4 septembrie, manifestările cultural artistice vor debuta la ora 11:00 și vor cuprinde spectacole de teatru, lansare de carte și momente artistice susținute de membrii comunităților maghiare și rome.

Duminică, 5 septembrie, începând cu ora 10:00 se va săvârși slujba religioasă în aer liber, urmată de festivitatea de depunere a coroanelor, iar de la ora 12:00, Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” va susține un moment artistic cu cântece și dansuri din folclorul maghiar, alături de artiști locali și internaționali. Evenimentul se va încheia cu regal folcloric.

Te-ar putea interesa si

DOLIU ÎN BAROUL MARAMUREŞ: Avocatul Ioan Blăjan a murit din cauza unei boli incurabile la doar 61 de ani

Redactie

Salvamontiştii avertizează că măsura reducerii cu 15% a posturilor poate afecta grav activitatea

Redactie

S-a decis! Ce avem voie şi ce nu să facem de Revelion, în contextul pandemiei. Revelionul se anunţă trist

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.