Eveniment

RUTIERE: Băimărean prins beat la volan, accidente rutiere la Bârsana şi Borşa

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, polițiștii din Baia Mare au oprit pentru control un autoturism pe bulevardul Unirii, la volanul căruia au identificat un bărbat de 56 de ani din municipiu.
Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spitalul din Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolice.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Bârsana

Aseară, la ora 22.42, polițiștii Secție 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre producerea unui eveniment rutier cu victime în localitatea Bârsana.
La fața locului, polițiștii au constatat că o tânără de 25 de ani din Bârsana, aflată la volanul unui autoturism care se deplasa din direcția Sighetu Marmaţiei înspre localitatea Strîmtura, a intrat în coliziune cu un indicator rutier și un stâlp de telefonie mobilă.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din dreapta față, respectiv un tânăr de 17 ani din Bârsana și distrugerea indicatorului rutier și a stâlpului de telefonie mobilă.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Aceasta a fost transportată la CPU Sighetu Marmaţiei unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tânăra de 17 ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind internată.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Borșa

Un alt eveniment rutier, soldat de această dată cu vătămarea corporală a mai multor persoane, a fost semnalat în jurul orei orei 18.00 prin S.N.U.A.U. 112 ieri, 01 septembrie, în orașul Borșa pe D.N. 18.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 64 de ani din Borșa, aflat la volanul unui autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza, având direcția de deplasare spre Suceava, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în fața sa, condus de un tânăr de 28 de ani din Cajvana. Bărbatul de 64 de ani s-ar fi aflat în stare vădită de ebrietate, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, au constatat că figurează cu permisul de conducere reținut.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din dreapta față, respectiv o femeie de 66 de ani din Borșa,a conducătorului auto de 28 de ani și a unui minor de 9 luni, aflat pe scaunul special de transport situat pe bancheta din spate a autovehiculului.
Conducătorul auto de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar conducătorul auto de 64 de ani a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Ambilor bărbați le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Impact între două maşini pe Bd. Independenţei, la podul de la Kaufland

Redactie

EXCLUSIV: AU ACȚIONAT CU PREMEDITARE! Au ales tineri care nu puteau comunica sau erau țintuiți la pat și i-au transferat în ”azilele groazei” din Mureș

Vasile Dale

Trei așa ziși șoferi prinși de polițiști. Unul a fost reținut. Accident în intersecție pe strada Victoriei din Baia Mare. (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.