BREAKING NEWSRecomandate

FOTO EXCLUSIV: SĂCĂLĂȘENI – Dupa ce s-a lovit de o alta mașină, a ricoșat într-o femeie ce își plimba fetița cu tricicleta (ACTUALIZARE)

Un accident de circulație s-a produs pe drumul județean 182B Baia Mare – Șomcuta Mare, pe raza localității Săcălășeni. Din primele informații se pare că un șofer în vârstă de 24 ani ce conducea un autoturism a surprins și accidentat o femeie care ieșise la plimbare cu copilașul aflat în cărucior.

Conform surselor noastre femeia a fost grav rănită fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Maramureș, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Copilul nu a fost rănit.

Polițiștii au deschis o anchetă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 5 septembrie, la ora 16.35, polițiștii Biroului Rutier din Baia Mare au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Săcălășeni, pe strada Unirii.

La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 24 de ani din Săcălășeni, a condus un autoturism dinspre Cătălina înspre Remetea Chioarului și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula în aceeași direcție de mers, la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani din Berchezoaia.

În urma impactului, unul dintre autoturisme, ieșind de pe cartea carosabilă pe contrasens, a surprins și accidentat o femeie de 38 de ani din Săcălășeni. Aceasta se deplasa pe acostament în calitate de pieton, în timp ce împingea tricicleta în care se afla fiica minoră a acesteia.

Femeia de 38 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – ACTUALIZARE TRAGEDIE VAD: Un mort și 5 răniți (doi copii) după ce s-a izbit violent cu mașina de un podeț

Vasile Dale

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE – Două ordine de protecție emise de polițiști după ce două femei au fost agresate

Vasile Dale

BAIA MARE A LUAT-O RAZNA: Un bărbat și-a violat nora de 18 ani. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.