Păcănelele sunt cele mai practicate jocuri de noroc, atât în mediul online, cât și în mediul clasic. Jucătorii sunt atrași de premiile puse în joc, dar și pentru relaxare, divertisment și socializare.

Cazinourile clasice și online știu că jocurile de noroc de tip slot machine sau ”păcănele” (cum le știm în România) sunt cele mai căutate, ceea ce a dus la includerea lor în toate sălile de jocuri de noroc.

Este un joc mecanic sau electronic cu trei sau mai multe roți cu imagini care se rotesc independent. Acest gen de aparat este foarte popular în cazinourile clasice și în sălile de joc, dar și în mediul online, asigurând o mare parte din veniturile acestora.

Odată cu evoluția tehnologiei și prin creșterea acoperirii și dezvoltării internetului, păcănelele au invadat mediul virtual. Atmosfera în online nu se compară cu cea din cazinourile tradiționale, dar sunt numeroase alte avantaje pentru care jocurile de noroc digitale se bucură de popularitate.

Jocurile de tip slot machine sunt disponibile în majoritatea site-urilor cazinourilor online. Pot fi practicate pe sistemele de operare iOS și Android. Dezvoltatorii de astfel de jocuri folosesc și integrează cele mai noi tehnologii de programare și design pentru a satisface preferințele jucatorilor și pentru a le oferi diferite variante de joc.

Dacă nu se dorește instalarea acestora direct pe smartphone / laptop / tabletă, ele pot fi accesate direct din browser.

Anul 2021 a adus numeroase jocuri de tip slots, iar mai jos vă menționăm câteva dintre ele, poate cele mai noi din acest an.

Printre cele mai noi jocuri de tip slot machines, menționăm: Voyage of the Vikings; Satoshi’s Secret; Platinum Lightning; The Ninja; Book of RA 6.

Book of Ra 6

Book of Ra este unul dintre cele mai practicate sloturi din lume. Datorită popularității sale, Novomatic a dezvoltat mereu noi versiuni. Book of Ra 6 este una dintre cele mai noi versiuni, care are și o variantă Deluxe. Acest joc de tip slot este despre găsirea cărții lui Ra. Se regăsește și varianta Book of Ra gratis.

Voyage of the Vikings

Unul dintre cele mai practicate și mai noi sloturi din 2021 este Voyage of the Vikings. Acesta are 5 role și 15 linii de câștig. Este compatibil cu sistemele și dispozitivile mobile. Puteți regăsi numeroase bonusuri și rotiri. Tema este ”Călătoria Vikingilor”!

Satoshi’s Secret

Satoshi’s Secret are 6 role și 3 rânduri. Există 20 de linii câștigătoare. Este un joc compatibil cu dispozitivile mobile. Nu lipsesc bonusurile și rundele gratuite de rotiri. Rata de câștig ar fi de 96%. Tema este ”Bitcoin / Satoshi”! Datorită acestor numeroase avantaje, acest joc se clasează în topul preferințelor jucătorilor.

În concluzie, cazinourile online vă oferă mult mai multe variante de jocuri de tip slot machines. Nu trebuie să stați la coadă pentru a vă bucura de jocul preferat. Plus că păcănelele sunt mult mai accesibile online, fără a fi obligați să pariați din prima tragere.

Sunt oferite bonusuri de ”bun-venit”, premii ce pot fi revendicate în anumite condiții, extrageri gratuite pentru a vă acomoda cu jocul. De asemenea, aveți numeroase metode pentru a alimenta contul de jucător. Important este să jucați responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.