În urmă cu puțin timp echipajele de intervenție ale pompierilor militari, ambulanței, SMURD, poliției și Jandarmeriei au fost alertate că pe strada Victor Babeș din municipiul Baia Mare un bărbat amenință că se aruncă de la balconul unei pensiuni. Administratorii au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

Acesta a început să strige că el vrea să se sinucidă după ce i-ar fi dat 500 lei iubitului lui pentru care venise în Baia Mare tocmai din Iași. Numai că acesta a dispărut şi l-a lăsat baltă pe ieşeanul de 72 ani.

Un mascat a efectuat o manevră riscantă sărind dintr-un balcon în altul şi a reuşit să îl imobilizeze.

Acesta a fost dus la echipajul Ambulantei de mascaţi şi poliţie. În tot acest timp, bărbatul a declarat că poliţiştii l-au bruscat, însă nu a scos un cuvânt despre motivele care l-au determinat să facă gestul extrem.

Traficul în zonă este dirijat de echipajele poliției rutiere.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 9 septembrie, la ora 16.08, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe strada Victor Babeș un bărbat ar amenința ca se va sinucide, aruncându-se de la etajul unui imobil.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de ordine publică, grupa de intervenție din cadrul S.A.S. și un negociator al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, care au identificat persoana ca fiind un bărbat de 72 de ani din Iași.

În urma colaborării dintre polițiștii de ordine publică, negociator și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale aceștia din urmă au reușit imobilizarea bărbatului.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.

Activitățile au fost coordonate direct de adjunctul șefului inspectoratului pe linie de ordine publică.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.