Tragedie azi în Baia Mare. În jurul orei 11.30, locatari de pe strada Matei Basarab au sunat la 112, anunţând că vecina lor de la etajul 4 a căzut de pe balcon. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, un echipaj SMURD şi un echipaj de jandarmi. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic, din cauza leziunilor grave, fiind declarat decesul.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs incidentul. Cadavrul femeii a fost preluat de IML şi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Vecinii spun că femeia ar mai fi avut tentative de suicid. Acum locuia cu fiica sa venită în concediu din Scoţia. Soţul ei era internat de o săptămână la un spital din Tg. Mureş.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 12 septembrie, la ora 11.37, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de o femeie de 47 de ani din municipiu despre faptul că o femeie a căzut de la balconul unui imobil, situat pe strada Matei Basarab.

Deplasați la fața locului polițiștii au identificat cadavrul unei femei de 68 de ani din Baia Mare.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Cadavrul femeii a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.