BREAKING NEWS Eveniment Recomandate

COVID-19 / NENOROCIRE ÎN ŞCOLILE DIN MARAMUREŞ: 27 elevi pozitivi, 15 clase au trecut deja în online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a actualizat datele cu privire la modul de desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ.

Până în prezent sunt 27 de elevi infectați cu virusul SARS-CoV-2, însă trebuie menționat faptul că o parte dintre acești elevi s-au îmbolnăvit înainte de începerea anului școlar și nu au fost prezenți în unitățile de învățământ.

Cursuri online se desfășoară în 15 clase, la unități de învățământ, conform următoarei situații: Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Baia Mare -2 clase; Școala Gimnazială ”Victor Babeș” Baia Mare – 1 clasă; Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Baia Mare – 1 clasă; Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir” Baia Mare – 1 clasă; Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Baia Mare – 1 clasă; Școala Gimnazială ”Octavian Goga” Baia Mare – 1 clasă; Școala Gimnazială Vima Mică – 2 clase; Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Baia Mare – 3 clase; Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare – 1 clasă; Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” Baia Mare – 1 clasă; Colegiul Tehnic ”C.D. Nenițescu” Baia Mare – 1 clasă.

„Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări în funcție de evoluția situației epidemiologice”, spun reprezentanţii CJSU.

ACTUALIZARE

Astăzi la ora 9.30 clasa 1 de la Școala Generală ”George Coșbuc” a trecut în sistem online după ce un elev a fost confirmat pozitiv. Elevii au fost luați de urgență de la școală de către părinți.

Te-ar putea interesa

ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI: Bunicii de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie au primit daruri de la elevii Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” (FOTO)

Vasile Dale

CONDAMNAT LA 15 ANI: Detaliile care l-au dat de gol pe criminalul Esterei

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: POTOP ÎN BAIA MARE ȘI BAIA SPRIE: Ploaia torențială a inundat străzi și curți. DN18 acoperit de ape

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult